Anoniem (12 jaar) in

Sorry zeggen

een paar jaar geleden zag ik mijn vader sex hebben met een vrouw die niet mijn moeder is. nu deze zomervakantie zag ik heb weer sex hebben met een andere vrouw. mijn moeder en vader zijn 5 jaar geleden gescheiden en daarna heb ik mijn vader dus al 2 keer sex zien hebben. daarvoor en ook daarna schreeuwde mijn vader altijd tegen mij als hij zijn zin niet kreeg omdat hij een klootzak is en een zwakkerik. 2 maanden geleden toen mijn moeder mij bij hem kwam brengen, sloeg hij mij en mijn moeder. nu woon ik bij mijn moeder. inplaats van dat die klootzak sorry zegt, stuurt hij een fking link naar deze site.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Evelien
7 maanden geleden

Hoihoi! Wat goed dat jij je vraag hebt gesteld op dit forum! Ik kan me voorstellen dat jij erg boos op hem bent en dat dat voor jou een hele vervelende situatie is. Toen mijn vader en moeder gingen scheiden, heeft mijn vader ook een paar dingen gedaan die ik niet zo leuk vond. Ik was daardoor erg boos op mijn vader en kreeg ook het gevoel dat het allemaal niet goed was wat ik deed. Er werd ook tegen mij geschreeuwd dat ik dingen niet goed kon doen. daardoor voelde ik mij erg minderwaardig en heel vaak verdrietig. Ik… Lees verder »

Manon
7 maanden geleden

Hey lieve anoniem, Wat knap van je dat deze vraag durft te stellen. Ik snap dat dit een moeilijke situatie is voor je en ik begrijp je heel frustraties goed. Mijn vader wilde ook nooit sorry zeggen voor allerlei dingen die hij tijdens de scheiding heeft gedaan. Ik ben net als jij heel boos op hem geweest. Daarna heb ik besloten om bij mijn moeder te gaan wonen. Dit heb ik zelf als heel fijn ervaren. Ik hoop dat dit ook zo is voor jou. Vandaag de dag zegt hij nog steeds geen sorry, maar ik ben daar minder boos… Lees verder »