Soms boos om niks

Mijn woonsituatie is niet echt goed bij mijn moeder bij mijn vader super goed behalve dat me oom dood is gegaan daarom gaat het slechter met mij bij mijn moeder word ik soms wel is heel snel boos om niks en ik wil dat verbeteren ik krijg ook hulp maar ik wil nog tips gr.jady

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MehtabAmélieRobinFelicia Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Felicia
Advies van jongeren
Felicia

Hoi Jady, goed dat je een berichtje plaatst op het forum. Wat een vervelende situatie waar jij in zit! Gecondoleerd met je oom. Wat ik van jou begrijp is dat je woonsituatie bij jou vader prima is en dat je snel boos wordt om van alles als je bij je moeder bent. Ten eerste wil ik je meegeven dat het heel goed is dat je hulp krijgt. Ik heb vroeger ook zoiets meegemaakt als waar jij nu in zit. Mij heeft het toen heel erg geholpen om erover te praten. Ook heeft het mij erg geholpen om te praten met… Lees verder »

Leeftijd
16
Robin
Advies van jongeren
Robin

Hoi Jady!
Wat rot dat je oom is overleden. Dat is nooit fijn.
Misschien zou je eens met mama er over kunnen praten waarom je je zo voelt en dat je daarom soms zo boos wordt. Voor mij heeft het altijd geholpen alsnje dan kan kletsen met iemand, zodat jij (en zij ook) duidelijkheid hebben. Of je zou ook eens een briefje kunnen schrijven, of een dagboek bij houden. Zo kun je je gevoel kwijt, en dat kan al schelen.

Ik hoop dat je iets aan deze tips hebt.

Liefs Robin

Leeftijd
20
Amélie
Advies van jongeren
Amélie

Beste Jady, Heel goed dat je hierheen komt, en ik vind het super knap dat je jezelf wil verbeteren. Gecondoleerd met je oom, dat moet vast heel moeilijk voor je zijn. Het is heel normaal dat je dat moet verwerken en dat je daarom soms sneller boos bent: ik was ook gevoeliger toen mijn oma overleed. In het begin in het zwaar maar ik kan je wel vertellen dat het minder wordt. Het is goed om te lezen dat je hiervoor ook hulp krijgt. Wat voor mij heel erg hielp was om erover te praten met iemand, zodat ik me… Lees verder »

Leeftijd
17
Mehtab
Advies van jongeren
Mehtab

Lieve Jady, Bedankt voor je berichtje op het forum. Wat vervelend dat het minder goed gaat bij je moeder en dat je snel boos kan worden. Ik vind het wel super super goed van je dat je dat inziet en het wilt verbeteren! Misschien kun je als je voelt dat je boos gaat worden even tot tien tellen en even gaan liggen. Liggen helpt om tot rust te komen. Ik kon ook wel snel boos worden als kind, bij mij hielp het om iets voor mezelf te doen en mezelf te doen, zoals gaan fietsen, tekenen of schrijven. Misschien kan… Lees verder »

Leeftijd
22