cayleigh-ann (11 jaar) in

Sleutel

Mijn ouders zijn al een tijdje gescheiden. Niet omdat ze veel ruzie hadden maar omdat ze niet dezelfde liefde meer voelden als vroeger. Eerst vond ik het verschrikkelijk maar nu kan ik er goed mee omgaan en heb ik het een plek gegeven. Ik ben elke maandag, donderdag bij mijn moeder. En vrijdag en het weekend doen we om en om. En dinsdag en woensdag en om het weekend bij mijn vader maar bij ons in de buurt wordt wel eens in gebroken. Dus hebben we een extra slot die hebben we al heel lang alleen nooit gebruikt. Nu heeft mijn vader de sleutel gevonden en het is er maar eén. Dus als ik bij mijn moeder ben kan ik het huis niet in. Hoe moet dat dan later met schoolboeken? Nu heb ik bedacht om bij mijn moeder te gaan wonen maar dan mis ik mijn vader te lang en voor andersom geld hetzelfde wat moet ik doen ?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne
Marianne
8 jaren geleden

Wat goed dat je het een plekje hebt kunnen geven! Er zullen altijd momenten zijn dat het lastig is, dat hoort er nu eenmaal bij. Wat betreft die sleutel; er is vast wel een manier om de sleutel bij te laten maken. Leg uit aan je vader waarom jij het vervelend vindt dat je geen sleutel hebt. Zeker wanneer je straks misschien wel eens een schoolboek vergeet. Niet alle docenten zullen even begripvol zijn. Je kunt dit soort dingen ook met je mentor bespreken. Het is ook heel begrijpelijk dat je een van je ouders mist wanneer je bij de… Lees verder »

cayleigh-ann
cayleigh-ann
8 jaren geleden

bedank voor jullie reacties,
Ik heb er veel aan gehad maar het gaat hier om een geregistreerde veiligheidssleutel die extra veel kost om bij te laten maken. Ook is het moeilijk en zijn er maar weinig mensen die dat kunnen.
groetjes, cayleigh-ann

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hoi Cayleigh-Ann,

Bedankt voor jouw berichtje op ons forum!

Ik denk dat het in jouw situatie een heel goede oplossing is dat jouw vader een sleutel laat bijmaken voor het slot. Je kunt tegenwoordig, zoals Beau ook al aangeeft, op heel veel plaatsen een sleutel laten bijmaken. Zo’n sleutel laten bijmaken kost helemaal niet veel geld en duurt ook niet lang.
Als dit lukt, heb jij zelf ook een extra sleutel en kun jij ook in het huis van jouw vader. Dan hoef je gelukkig niet één van jouw ouders ontzettend te missen.

Veel succes!

Groetjes,
Aron

Beau
Beau
8 jaren geleden

Hey, Dankjewel voor je berichtje. Ik wil als eerste zeggen dat ik het fijn vindt dat je de scheiding een plek hebt kunnen geven en er goed mee kan omgaan Vervelend dat je vader de sleutel heeft! Is dit de sleutel van het extra slot bij je vader of bij je moeder? Je kunt in ieder geval aan je vader vragen of hij de sleutel op een algemene plaats neer kan leggen waar jullie er beiden bij kunnen. Ook kun je vragen of hij een extra sleutel kan laten maken, want je kunt dit heel snel doen bij heel veel… Lees verder »