David (8) in

Slechte dingen gezegd

Wie heeft tips gegeven over geschieden ouders ???
En mijn vader heeft heel slecht dingen gezegd naar mij over mijn moeder… ???
Maar ik heb alles geluisterd wat mijn vader heb gezegd over mijn moeder per telefoon…mijn moeder heb geprobeerd ik niet luister, maar niet gelukt…

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SamanthaAnne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Samantha
Samantha

Lieve David, Goed dat je ons hier om tips komt vragen! Vervelend om te lezen dat je vader slechte dingen zegt over je moeder zeg! Ik snap goed hoe je je voelt, mijn stiefmoeder deed dat vroeger helaas ook heel veel over mijn moeder. Het deed altijd pijn om zulke dingen te horen, ik werd daar altijd heel verdrietig van. Heb je hier al weleens over gepraat met je ouders? Dat is namelijk wat mij vroeger heeft geholpen. Ouders horen niet negatief over elkaar te praten tegen jou of waar jij bij bent, en dat mag jij ze best zeggen.… Lees verder »

Anne
Anne

Hoi David! Welkom hier op het forum en wat goed dat je hier een berichtje plaatst. Je schrijft dat je vader slechte dingen zegt over je moeder. Dat is super vervelend! Mijn moeder zegt ook wel eens vervelende dingen over mijn vader en ik vind dat altijd heel vervelend, omdat ik van allebei mijn ouders hou. Het doet pijn als ze slechte dingen zeggen over elkaar. Het heeft mij geholpen om daar met ze over te praten. Ik zei tegen mama dat ik het niet leuk vond als ze slechte dingen zegt. Daarna heeft ze dat minder gedaan. Misschien kun… Lees verder »