anoniem (16 jaar) in

Slaappillen

hallo, ik heb een vraag maar eerst zal ik mijn verhaal vertellen.
mijn ouders zijn een jaar geleden gescheiden. Mijn moeder is daarna in een kliniek gegaan omdat ze teveel dronk en slaappillen nam. Ze is nu afgekickt en heeft inmiddels een eigen huis. Ze drinkt niet meer maar ze gebruikt nog wel slaappillen waarvan ze zegt dat het natuurlijke slaappillen zijn en dat ze dus niet zo slecht zijn als de slaappillen die ze eerst nam. Ik vraag me af of die slaappillen hetzelfde effect hebben als de slaappillen die ze eerst nam dus dat ze slecht voor haar zijn, of dat het haar helpt met afkicken van andere slaappillen. Ik maak me zorgen om haar, ze is vaak verdrietig dus ik denk ook dat dat de reden is dat ze nog slaappillen heeft. De slaappillen die ze heeft heten: Sleepzz en dan met magnesium ofzo. Zou iemand mij alsjeblieft kunnen vertellen of deze slaappillen net zo erg zijn als andere slaappillen en als dat zo is dan weet ik dus dat ze nog steeds verslaafd is… dankjewel.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lotte
Lotte
10 jaren geleden

Hoi Anoniem,

Goed dat je je twijfels hier uitspreekt! Ik zag dat Tessa al had gevonden wat Sleepzz zijn. Het lijkt me lastig dat je moeder naar een afkickkliniek is geweest dat maakt niet iedereen mee. Ik zelf heb een keer meegedaan aan een training via kopstoring.nl. Het is voor jongeren waarvan een ouder verslaafd is of een psychische stoornis heeft. Misschien vind je het fijn om over de verslaving van je moeder te praten, want dat is weer heel anders dan gescheiden ouders hebben.

Misschien heb je er wat aan, en je kan natuurlijk altijd hier terecht:)

Liefs,

Lotte

Tessa
Tessa
10 jaren geleden

Hoi anoniem, Ik denk dat je je inderdaad geen zorgen hoeft te maken. Ik heb het even voor je opgezocht op http://sleepzz.nl/, en daar staat inderdaad één soort met magnesium. Maar magnesium is een stofje die ons lichaam ook van nature nodig heeft. Een pil slikken waar dus extra magnesium in zit, is niet erg en niet schadelijk. Hetzelfde geldt voor de andere pillen die op de website staan, met de naam ‘melatonine’. Dit is een slaapstofje dat ons lichaam ook al van zichzelf heeft, maar wat je met zo’n pil extra binnen krijgt. Ik ben 21 maar ik slik… Lees verder »