Dean (14) in

Schuldig

Mijn ouders zijn sinds dat ik 2 was al gescheiden, maar sinds de laastst tijd spelen er steeds meer dingen die mij ergeren, we zijn op een korte termijn oplossing gekomen dat ik voor even alleen bij me moeder woon, maar voel me zo schuldig dat mij dat ook veel lijdt ook al vind ik het bij m’n ma fijner

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
F
F
7 dagen geleden

Hee Dean, wat vervelend dat er dingen spelen die jou ergeren! Begrijp ik uit je berichtje goed dat je je schuldig voelt tegenover je vader? Ik kan me voorstellen dat je dat zo voelt, want ik herken dat wel. Toen ik wat ouder werd en behoefte had aan meer vastigheid koos ik ervoor om op 1 plek te wonen, namelijk bij mijn moeder. Ik heb mij toen ook best wel schuldig gevoeld tegenover mijn vader, maar het luchtte mij wel op om goed uit te leggen aan mijn vader dat dat niet aan hem lag maar dat ik gewoon niet… Lees verder »

Lotte
14 dagen geleden

Hee lieve Dean, wat goed dat je een berichtje hebt achtergelaten hier op het forum! Weet dat je hier nooit alleen bent en dat er hier altijd mensen zijn die je willen helpen. Je vertelt dat er de laatste tijd steeds meer dingen zijn waaraan je je ergert. Ik kan me heel goed voorstellen dat dit lastig is. Kan je misschien uitleggen aan welke dingen je je precies ergert? Het is voor jezelf fijn om hier duidelijkheid over te hebben en het maakt het voor anderen wellicht wat makkelijker om jou te helpen. Verder vertel je dat de korte termijn… Lees verder »