Anoniem (11 jaar) in

Schok

Mijn ouders hebben me kort geleden verteld dat ze gingen scheiden. Het was een enorme Schok voor me, ik zag het gewoon niet aankomen. Mijn ouders pasten met alles bij elkaar, gewoonweg met ALLES. Met mijn oma zit het ook niet echt mee, haar moeder is al een tijdje overleden en haar broer ligt in het ziekenhuis met K….r. En nu dit nog ze ging huilen en kreeg een soort paniekaanval, mijn ouders gedragen zich ook anders,……..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
lisa
lisa
9 jaren geleden

kan je met anders iets meer uitleggen? ik wil je wel tips geven maar hier weet ik geen raad voor.

Emma
Emma
9 jaren geleden

Hey Anoniem, Wat een gedoe allemaal zeg! Dat is echt heel vervelend allemaal 🙁 Ik sluit me volledig aan bij Lotte: Het is absoluut verstandig als je met iemand gaat praten. Dat helpt enorm, als je niet praat gaan al je gevoelens je dwars zitten en daar kun je veel last van krijgen! Daarnaast wil ik je meegeven: Ik weet zeker dat je heel veel van jouw oma houdt en zij van jou, maar probeer niet mee te gaan in haar problemen. Het is natuurlijk heel moeilijk voor jou en haar, maar jij hebt nu je eigen probleem dat je… Lees verder »

Lott
Lott
9 jaren geleden

Hallo Anoniem, Als ik je berichtje zo lees begrijp ik dat er van alles aan de hand is op dit moment. De scheiding van je ouders, een familielid dat ziek is en het zit niet mee met je oma. Is er op dit moment iemand waar je je ei bij kwijt kan? Bij je docent bijvoorbeeld of bij een buurvrouw of buurman, een familielid of een vriendin? Soms kan het namelijk helpen om te praten over wat je dwars zit. Anderen kunnen je er bijvoorbeeld mee helpen en het lucht op. Als je nog vragen hebt, of je wil gewoon… Lees verder »