Imke (10) in

Samengesteld gezin

Ik heb gescheiden ouders en ik woon met mijn vader in een samengesteld gezin, mijn stiefmoeder is helemaal klaar met mij en mijn zussen en gaat helemaal op ons zeiken😭 en mijn moeder heeft niet veel geld maar ze is net weer in het ziekenhuis gaan werken 💗 weet jij wat ik moet doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jaimy
6 maanden geleden

Haii lieve Imke, Wat een bericht zeg, heftig. Ik vind het heel stoer dat je om hulp vraagt op ons forum. Voor dit soort vragen is ons forum en kan je altijd je vraag achter laten. Ik heb gelijk een vraag: wat zegt je stiefmoeder precies? En waarom op jou en je zussen? Het is altijd lastig als je het niet goed kan vinden met je stiefmoeder. Ik heb dit ook gehad. Mijn vader had veel verschillende vriendinnen. Ik vond dit heel vervelend en allemaal wilden ze mijn moeder spelen. Ik vond dit erg vervelend en uiteindelijk heb ik dit… Lees verder »

Nikki
6 maanden geleden

Dag lieve Imke, Wat fijn dat je deze vraag op het forum stelt! Het lijkt mij echt een heel naar gevoel dat je stiefmoeder klaar met jou en je zussen is en op jullie zeurt. Mijn ouders zijn al héél lang gescheiden, dus ik heb alleen maar in samengestelde gezinnen geleefd. Ik woonde altijd bij mijn moeder, stiefvader, broer en later ook mijn (half)zusje. Hier had ik het super fijn! Soms moest ik dan ook naar mijn vader en daar vond ik het niet zo fijn. Ik had ook een stiefmoeder die altijd veel op mij ging zeuren en ook… Lees verder »

Joost
6 maanden geleden

Lieve Imke, Wat goed dat je je vraagt heb gedeeld op ons forum, heel fijn dat je ons hebt weten te vinden. Zelf zijn mijn ouders gescheiden toen ik 8 jaar was. In de jaren daarna heb ik ook in samengestelde gezinnen geleefd, Het samengestelde gezin aan mijn vaders kant gaf mij ongeveer het zelfde gevoel als jij hier boven schrijft. Wat voor mij heeft geholpen is dat ik dit bespreekbaar heb gemaakt met mijn vader, toen mijn stiefmoeder er niet bij was. Ik heb hem toen laten weten wat voor een gevoel het mij gaf als mijn stiefmoeder onaardig… Lees verder »