Felicia (11 jaar) in

Ruzie waar ik bij ben

hoi allemaal ik heet Felicia,
ik ben 11 jaar mijn ouders zijn uit elkaar gegaan toen ik 3 jaar was dat was een tijdje geleden en daarvoor hadden ze ook ruzie ik heb nu een coach bij villa pinedo ik kan hier heel goed mee om gaan en ik kan haar alles vertellen. mijn ouders hebben best vaak ruzie zeker waar ik bij ben ik vind dat niet fijn en heb hier al vaker over gepraat met mijn ouders maar ze doen er niks aan kan iemand me helpen ik heb al veel dingen geprobeerd

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romee
1 maand geleden

Hoi lieve Felicia, Wat dapper dat jij jouw vraag op het Forum hebt durven stellen en wat fijn om te horen dat je zo goed met jouw coach kan praten. Ik herken mij erg in jouw verhaal. Mijn ouders gingen ook uit elkaar toen ik heel klein was. Zij hadden vaak ruzie waar mijn zusje en ik bij waren en dat vond ik erg vervelend. Ik vind het heel knap dat jij al aan jouw ouders hebt aangegeven dat jij het niet fijn vind dat zij ruzie maken waar jij bij bent. Hoe reageerden jouw ouders hier op? Wat mij… Lees verder »

Noa
Noa
1 maand geleden

Heyy Felicia, Wat vervelend dat je ouders uit elkaar zijn gegaan! Ook al zal je dat wel vaker horen 😉 Gelukkig heb je een Buddy waar je mee kan praten, dat is wel erg fijn en hopelijk kan je bij haar je hart een beetje luchten. Het is erg stom dat je ouders nog zoveel ruzie hebben! Ik hoop voor je dat die ruzies niet heel groot zijn, en anders, weet dat het nooit aan jou ligt! Ook als ze misschien ruzie over jou hebben, jij kan die ruzies niet voorkomen. Het is aan je ouders om dat uit te… Lees verder »