Luna (12 jaar) in

Ruzie vriend moeder

mijn moeder heeft al 4 jaar een nieuwe vriend. eerst mocht ik die vriend wel. alleen nu kan hij alleen maar tegen mij zeuren. en het ergste is nog dat hij mijn moeder er altijd bij betrekt wanneer wij ruzie hebben.
ook als wij ruzie hebben zegt hij het tegen mijn moeder meestal via de app omdat ze meestal aan het werk is. en als ze dan thuis komt begint ze een gesprek met mij en zijn ze alle twee tegen mij. daarom ben ik meestal verdrietig. maar ik durf het niet te zeggen tegen mijn moeder wat ik echt van hem vind. want ik wil dat ze gewoon gelukkig is want dat was ze een hele tijd niet.

kan iemand mij helpen??
groetjes Luna

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Stan
20 dagen geleden

Lieve Luna,    Bedankt voor je reactie op ons forum en wat supergoed dat je ons gevonden hebt. Het doet mij pijn om te horen dat je de afgelopen tijd ruzie hebt met de (nieuwe) vriend van je moeder en dat je het gevoel hebt dat hij je moeder er telkens bij betrekt.    Toen ik je berichtje zojuist las, wilde ik hier graag direct op reageren. Dat komt omdat ik veel in je berichtje herken. Ik heb op dezelfde manier verdriet gehad, alleen ging het bij mij om de nieuwe vriendin van mijn vader. Het zijn erg vervelend situaties… Lees verder »

Romee
23 dagen geleden

Lieve Luna,   Wat ontzettend dapper van je dat je jouw vraag op het Forum hebt gesteld!   Ik begrijp dat het ontzettend vervelend is dat jouw stiefvader vaak zeurt en je het gevoel hebt dat hij jouw moeder hierin betrekt. Zelf herken ik mij heel erg in jouw verhaal omdat ik ook een stiefmoeder had die zich erg met mij bemoeide en er hierdoor vaak ruzie kwam. Wat mij toen erg heeft geholpen is om het samen met mijn moeder te bespreken. Samen met mijn moeder heb ik toen met mijn vader en stiefmoeder gepraat over hoe ik me… Lees verder »