Lars (10) in

Ruzie met vader

Ik heb vaak ruzie met mijn vader hoe kan ik dat stoppen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Michelle
3 jaren geleden

Hey Lars, Wat fijn dat je je vraag hier durft te stellen! Wat vervelend voor je, ruzie met een van je ouders is nooit fijn om te hebben! Waar hebben je vader en jij vaak ruzie over? Als je durft kun je uitspreken naar je vader dat je het vervelend vind dat jullie vaak ruzie hebben en dat je dit graag zou willen oplossen. Als je dit spannend vind, zou je dit ook kunnen doen door middel van een brief. Misschien kun je dan samen met je vader kijken naar een middenweg zodat er minder ruzies ontstaan. Als ik ruzie… Lees verder »

Sophie
3 jaren geleden

Hey Lars, Wat fijn dat je je vraagt stelt op het forum! Ruzie is altijd vervelend! Ik herken mij heel erg in jouw verhaal. Toen mijn ouders een tijdje gescheiden waren had ik best veel ruzie met mijn vader. Ik vond het niet fijn om ruzie te hebben met mijn vader, maar dat vond ik eng om tegen hem te zeggen. Ik heb er toen gelukkig wel met mijn moeder over durven praten, wat ik heel erg fijn vond. Mijn moeder heeft mij toen geholpen om een lijstje te maken over waarom we ruzie hebben en wat ik er zo… Lees verder »

Marit
3 jaren geleden

Hi Lars! Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en je vraag stelt! Wat een nare situatie.. Ruzie is nooit leuk. Dat snap ik heel goed, omdat ik ook vaak ruzie had met mijn ouders toen ik ongeveer net zo oud was als jij. Het is als eerst belangrijk dat je goed bedenkt waarom en waarover je vaak ruzie hebt. Je zou dit bijvoorbeeld op kunnen schrijven. Daarna kun je dit meenemen naar je papa en proberen om erover te praten. Zo weet papa wat jou dwars zit en kun jij er ook achter waar papa boos over wordt.… Lees verder »