Isabelle (12 jaar) in

Ruzie met moeder

hi ik ben isabelle ik ben met me moeder naar een andere stad verhuist maar ik wil
nu bij mijn vader wonen eerst deed me moeder hier heel normaal over maar nu schreeuwd ze alleen maar en zegt dat ik een kut puber ben en dat ik maar lekker bij mn vader moet gaan wonen ik word gek van haar ik wil gewoon weg maar ik heb gelukkig een goeie band met mn stiefmoeder en heb haar alles verteld alleen me moeder heeft het mee geluisterd en nu zegt ze dat ik over alles lieg..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Esther
18 dagen geleden

Lieve Isabelle, Wat een vervelende situatie zit jij nu in zeg! Goed dat je dit met Villa Pinedo deelt en hopelijk kunnen wij jou helpen. Janne heeft al heel veel gezegd en ik hoop dat dit jou al iets geholpen heeft. Ik herken ook wel grotendeels wat jij schrijft. Ik heb ook ruzie met mijn moeder gehad en mijn moeder nam het mij ook heel erg kwalijk dat ik bij mijn vader wilde gaan wonen. Ook ik heb een goede band met mijn stiefmoeder die mij toen veel heeft geholpen door naar mij te luisteren. Ik kan me voorstellen dat… Lees verder »

Janne
23 dagen geleden

Hee lieve Isabelle, Wat ontzettend goed dat je ons forum heb gevonden en dit deelt, mega knap! Zelf herken ik niet heel je situatie maar wil ik je zo goed mogelijk proberen te helpen. Wat ik er wel van herken is de ruzie met je moeder. Zelf woon ik al vanaf het begin van de scheiding bij mijn vader. Ik heb ook al sinds de scheiding ruzie met mijn moeder. Elke keer geeft ze aan dat ze vind dat ik iets niet goed doe of haar teleurstelt. Een klein beetje wat jij nu doormaakt dus. Ik weet dus ook heel… Lees verder »