Sienna (9) in

Ruzie

Heb je ook ouders die de hele tijd ruzie hebben?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Liza
1 maand geleden

Hey sienna ik neem aan dat je ouders net zijn gaan scheiden en ja het is best normaal dat je ouders ruzie hebben en dat je er last van hebt snap ik probeer het met iemand erover te hebben en zeg bijvoorbeeld tegen je ouders dat je er last van hebt

iris
1 maand geleden

Hoi lieve Sienna Wat goed dat je met deze vraag hier komt! Het lijkt mij heel erg vervelend dat je ouders zoveel ruzie hebben 🙁 Ik heb er zelf ook veel ervaring mee gehad dus je bent daarin zeker niet alleen! Mijn ouders hadden toen ik jonger was ook erg veel ruzie met elkaar en wilde dan weten waar het over ging omdat ik bang was dat het ook over mij zou gaan. Dat was gelukkig niet zo maar het was nog steeds erg jammer en vervelend. De sfeer was dan heel somber in huis, zelfs na de ruzie. Ik… Lees verder »

Rikky
1 maand geleden

Hi Sienna, Ten eerste wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden om je vraag te stellen. Wat vervelend dat je ouders zo vaak ruzie hebben, dat is niet fijn voor jou. Mijn ouders hadden ook veel ruzie toen ze net uit elkaar waren, maar vooral ruzie over de telefoon. Daar schrok ik dan heel erg van. Wat mij goed hielp was om dan even ergens anders naar toe te gaan, naar mijn kamer of bij een buurmeisje spelen. Heb je misschien iemand in je omgeving waarmee je kan praten? Soms helpt dat ook. Als je met iemand wilt chatten… Lees verder »

Sabine
1 maand geleden

Hey lieve Sienna, wat fijn om te zien dat je het forum hebt gevonden en hier je vraag deelt! Je vraagt of iemand ook ouders heeft die de hele tijd ruzie maken. Ik herken hierin heel erg wat je zegt. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 4 jaar was, dus daar heb ik niet zoveel van mee gekregen, maar in de jaren daarna waren ze ondanks dat ze gescheiden waren, nog steeds ruzie aan het maken. Ik kwam hiertussen te staan en vond het vervelend om te horen dat ze weer ruzie aan het maken waren als ze elkaar zagen.… Lees verder »