K (18 jaar) in

Psychisch slecht

Hoii, ik weet eigenlijk niet wat ik hier doe maar ik moet echt even mijn ei kwijt. mijn ouders zijn sinds mijn 12de gescheiden. ik heb het er nog steeds heel moeilijk mee. moeilijker dan hoort na 6 jaar. ik ben heel bang dat ik het mijn vader enorm kwalijk neem. sinds de scheiding ging het psychisch echt slecht met me. ben daardoor een half jaar geleden gestopt met school. en ik ga waarschijnlijk naar een kliniek voor 10 weken om weer “beter” te worden. maar door Corona ben ik daar al meer dan 6 maanden mee bezig en zit daardoor al zo lang thuis. en ik weet echt niet wat ik moet doen. ik wordt langzaam gek door dat wachten. 21 september eindelijk een intake. 90% van dit verhaal gaat geen eens over de scheiding maar ik heb wel het gevoel dat al mn “problemen” daarmee zijn begonnen. idk what to do

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
17 dagen geleden

Lieve K, Wat goed dat je je weg naar Villa Pinedo hebt gevonden. Je bent hier meer dan welkom, ook al gaat je verhaal niet zo zeer over de scheiding. Het is heel begrijpelijk dat je het moeilijk hebt na de scheiding van je ouders, al is het al een tijdje geleden gebeurd. Mijn ouders zijn ook gescheiden toen ik 12 jaar oud was, in het begin heb ik hier weinig moeite mee gehad, maar nu merk ik dat ik het ook lastiger vind. Ik begrijp dus goed wat je voelt en het is echt niet raar dat je er… Lees verder »

Maureen
17 dagen geleden

Lieve K, Wat goed en dapper dat je hier je verhaal durft te schrijven! Wat vervelend dat je na zes jaar nog steeds zo’n last hebt van de scheiding, dat is niet erg, niemand kan zeggen hoe lang je er last van kunt hebben. Sommigen zullen zich vrij snel weer beter voelen, en bij anderen duurt het langer. Ik kan me voorstellen dat het heel erg vervelend is dat je zo lang moet wachten voordat je geholpen kunt worden, maar gelukkig kan je nu bijna terecht! Mijn ouders zijn zeven jaar geleden uit elkaar gaan, en ook ik heb nog… Lees verder »

Kevin
17 dagen geleden

Hi K, Welkom bij Villa Pinedo – hét platform voor jongeren van gescheiden ouders om hun verhaal te doen. Het is dus precies waar we voor zijn en ik vind het oprecht fijn dat jij ‘je ei’ met ons wilt delen!! Aangezien we allemaal mensen zijn en dus allemaal verschillend reageren op verschillende situaties, bestaat er geen juiste manier van reageren. Dat jij het na zes jaar nog steeds lastig vindt dat je ouders gescheiden zijn, is dus helemaal niet gek! Zelf heb ik het er ook nog wel eens lastig mee en mijn ouders zijn gescheiden toen ik 7… Lees verder »