limei (12 jaar) in

plotseling weg

hey,
mijn vader ging plotseling weg bij mijn moeder dat vond ik heel
vervelend, hij zei ook niets. op een dag moest ik even bij hun op de bank zitten en
ze zeiden dat mijn vader ergens anders ging wonen ik reageerde heel klam maar in mijzelf ontplofte ik! waarom!! en niet veel later waren ze gescheiden ik was 8!
gr. limei

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
limei
limei
9 jaren geleden

hoi Beau en Isabel
ik wil niet dat mijn ouder dit lezen alleen mijn moeder weet ervan.
ik wil liever niet met allebei tegelijk praten gewoon alleen!
en op school is er niemand!!!!!

gr. limei

Beau
Beau
9 jaren geleden

Hoi Limei, Dankjewel voor je berichtje. Ik vind het niet leuk dat je ouders zijn gescheiden, maar vind het goed dat je er hier nu over schrijft, dankjewel :). Ben je boos op je ouders? Ik kan het mij in ieder geval voorstellen, zeker nu je ouders gescheiden zijn. Als je het, nu een paar jaar dat jouw ouders gescheiden zijn, nog steeds moeilijk hebt met de scheiding, is erover praten een goede optie. Praten met je moeder, vader of allebei maar praten met andere mensen kan ook. Het belangrijkste is dat het goed voelt om te praten. En als… Lees verder »

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Hey Limei, Een scheiding is nooit leuk, al helemaal niet wanneer je nog jong bent en het niet ziet aankomen. Iedereen reageert anders wanneer ze het te horen krijgen, en inderdaad alle vragen schieten dan door je hoofd heen. Waarom? Wat is er gebeurd? Hoe kan dit? Wat gaat er gebeuren? Ik hoop dat jij nu wel antwoorden hebt gekregen op de vragen die je had. Ik hoop dat de ouders die dit berichtje lezen hier iets van leren. Dat ze hun kind de tijd geven om te reageren en dat ze hun kind alle vrijheid geven om vragen te… Lees verder »