Skip to content
Yara (10) in

Pissig op mijn vader

Ik zit echt met dit gebeuren. Ik hoor totaal verschillende verhalen maar ik woon bij mijn moeder. Ik heb mijn vader al anderhalf jaar niet gezien. Is ook logisch, hij woont in Dubai en heeft mij en mijn moeder in de steek gelaten. Ik ben achter veel dingen gekomen en ben dus nogal pissig op mijn vader. Hij belt me nog altijd en appt me, stuurt me filmpjes, maar ik negeer het. Ik weet dat het me pijn doet en dat wil ik mezelf besparen. Doe ik wel het juiste?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
VivianAnneEmma Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Vivian

Lieve Yara, Dank je wel voor jouw berichtje op het forum, fijn dat je ons gevonden hebt! Zo dat lijkt me echt wel heftig dat je vader nou zo ver weg woont en dat je hem dus al lang niet gezien hebt. Ik heb altijd contact gehad met beide ouders, dus daar heb ik geen ervaring mee. Misschien iemand anders op het forum wel! Ik herken wel jouw boosheid, zeker als je achter dingen komt die je eerst niet wist. Je vraagt of je het juiste doet en zegt dat je jezelf pijn wil besparen. Wat knap dat je dat… Lees verder »

Anne

Hallo Yara, Bedankt voor jouw bericht. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je dit lastig vindt. Ik begrijp dat je boos bent en het is ook zeker goed dat je jezelf pijn bespaart, door niet te reageren. Het is fijn dat je al een beetje weet wat voor jou goed werkt. Alleen is het nu ook wat lastig omdat je verschillende verhalen te horen kreeg. Hierdoor weet je dus niet echt helemaal zeker wat er is gebeurd. Als je alleen één kant bekijkt, die vanuit jouw moeder, weet je wat volgens haar is gebeurt. Maar je vader is hier… Lees verder »

Emma
Emma

ik vindt het echt niet fijn voor je maar ik zal als ik jou was met je vader praten voordat je gaat oordelen geloof me het zal je helpen meschien zijn de dingen waar je achter bent gekomen niet waar en ik denk niet de je vader julie heeft verlaten want al hij julie had verlaten had hij je niet gebelt of geappt