faith (11) in

Piekeren in de avond

hoi ik ben faith mijn ouders zijn twee of drie jaar geleden uit elkaar ik heb nu nog steeds last van piekeren in de avond als ik moet slapen zijn er hier een paar tips voor

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
1 jaar geleden

Hoi Faith, wat goed dat je het Forum van Villa Pinedo hebt gevonden en hier jouw vraag stelt. Vervelend dat je zo’n last hebt van het piekeren. Het is niet gek dat je ze hebt, want sommige piekergedachtes blijven wat langer hangen. Ik heb dat zelf ook wel. 🙂 Soms kunnen gedachtes in de avond wat meer zijn dan overdag. Misschien omdat het donker is, of omdat je dan pas wat meer tijd alleen hebt. Eigenlijk voel of denk je dan wat je overdag wat minder voelt of denkt. Wat mij soms helpt, is om te mediteren of een ademhalingsoefening… Lees verder »

Marijn
1 jaar geleden

Hoi Faith! Wat een mooie naam heb je 🙂 Wat naar dat je last hebt van piekeren in de avond. Ik had hier vroeger ook vaak last van, en als ik eerlijk ben pieker ik nu ik 22 ben ook nog wel eens als ik moet slapen. Het is dus helemaal niet gek dat je dat doet!    Wat mij heeft geholpen tegen het piekeren is voordat ik ging slapen een stukje schrijven in mijn dagboek. Ik schreef dan alles op waar ik op dat moment aan dacht. Ik vond het ook een fijn moment om even terug te kijken… Lees verder »