Saar (11) in

Piekeren

He ik ben echt een piekermens. Ik kan de hele dag piekeren als ik wil. En dat doe ik ook. Mijn ouders zijn gescheiden en ik denk daar heel veel over na. Ga ik later trouwen? Hoe zit het eigenlijk met later? Maar vooral, ben ik goed genoeg? Ik voel me wanhopig. Ik wil het liefst weglopen of zelfmoord plegen! Wat moet ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pleun
17 dagen geleden

Hoi Saar, Wat goed dat je deze vragen hier stelt. Ik kan me voorstellen dat je veel over de scheiding na denkt en al deze vragen hebt. Ik heb ook nogsteeds allemaal vragen over later, want ik ben ook heel benieuwd of ik ooit ga trouwen! Jammer dat we niet in de toekomst kunnen kijken hé? Maar uiteindelijk heb ik gemerkt dat het heel fijn kan zijn om los te laten wat er later gaat gebeuren en alleen aan alle dingen die nu spelen te denken en te genieten van alle leuke dingen die er nu zijn. Ik kan me… Lees verder »

Quinty
17 dagen geleden

Hoi lieve Saar,  Fijn dat je hier je verhaal deelt en dat je om hulp vraagt! Ik vind het naar om te horen dat je zoveel piekert en je je zelfs wanhopig voelt, dat is geen fijn gevoel! Het zijn ook lastige vragen waar je mee worstelt en waar je over piekert! Maar ik herken het zeker. Vroeger piekerde ik ook veel en nu ook nog wel eens, maar het is al veel minder. Ik snap hoe wanhopig je ervan kan worden dat al die gedachten door je hoofd gaan en je het idee hebt dat je je hoofd uit… Lees verder »

Amy
Amy
20 dagen geleden

Hoi saar! Het helpt mij om er te proberen niet al teveel mee zitten. Ik heb ook pas net gehoord dat mijn ouders gaan scheiden