Anoniem (14 jaar) in

Per ongeluk

hoi, ik ben erg de fout in gegaan, ik was vorige week donderdag zo erg verdrietig en boos en alles dat ik naar boven ben gegaan en daar heb geschreven voor opluchting alleen heb ik hele erge dingen over de nieuwe vriend van mijn moeder geschreven wat niet allemaal echt was maar wat ik op dat moment voelde, het was niet de bedoeling dat mijn moeder dit zou lezen alleen ben ik het vergeten op te bergen of weg te gooien nu heeft ze het gelezen en gaat ze het aan mijn coach vertellen en haar vriend, ik vind het zo erg dat dit is gebeurd en ik weet echt niet wat ik moet doen, de band van mijn moeder en mij is al slecht door de scheiding en dit maakt het nog erger. ik heb het er al met vriendinnen over gehad en die helpen mij ook om gewoon met mijn moeder even te kletsen enzovoort.
Groetjes.

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SabineNicole Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sabine

Lieve Anoniem, Wat goed dat je het forum hebt gevonden! Maar wat een moeilijke situatie is dit zeg! Ik vind het namelijk juist super knap dat je op dat moment ervoor koos om naar boven te gaan, weg uit de vervelende situatie, en daarna al je gevoelens hebt opgeschreven. Dat is iets wat meer mensen zouden moeten leren maar wat jij dus al super goed doet! Op die manier kan je juist al je gevoelens uiten die misschien niet altijd even leuk en aardig zijn. Naar mijn idee heeft een mens dat af en toe nodig. Dus super goed dat… Lees verder »

Nicole

Lieve anoniem, Je verteld dat je heel erg de fout in gegaan bent. Je hebt het een en ander van je af geschreven, over jouw stiefvader en je bent vergeten om dit briefje op te bergen. Wat ontzettend lastig dit! Je geeft ook aan dat het echt niet de bedoeling was dat zij dit zou lezen omdat wat je schreef ook niet echt allemaal waar was. Volgens mij was je heel erg boos of verdrietig op het moment dat je het schreef, klopt dat? Wat gebeurde er op dat moment? Als ik je berichtje lees wordt ik er een beetje… Lees verder »