Farah (9) in

papa missen

Hoi ik ben Farah en ik ben 9 jaar oud. ik ga 3 weken weg naar Frankrijk 🇫🇷. maar ik vind het heel eng om afscheid te nemen van mijn papa en dat ik mijn papa heeeeeeel veel ga missen.ik bel hem wel gewoon 3 keer per dag maar toch helpt het niet. heeft iemand misschien tips over wat ik hiermee kan doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Famke
22 dagen geleden

Hoi Farah! Wat goed van je dat je jouw vraag stelt hier op het forum! Ik miste mijn ouders ook altijd heeeel veel als ik bij de andere ouders was, ik snap jouw gevoel dus helemaal. Ik ging ook drie weken naar mijn papa en drie weken naar mijn mama in de zomervakantie. Het afscheid nemen vond ik ook spannend, want dan weet je natuurlijk dat je de andere ouder een tijdje niet gaat zien. Ik las dat je in ieder geval je papa gaat bellen, wat een goed idee! Misschien is het leuk om samen met jouw papa iets… Lees verder »

Madelief
24 dagen geleden

Hey lieve Farah, Wat super tof dat jij je gevoel met ons deelt. Ik wil je vertellen dat jij niet de enige bent die dit gevoel ervaart. Vooral in de zomervakantie kan het lastig zijn om de ander ouder te missen. Ik ben in de zomer ook altijd 3 weken bij papa en 3 weken bij mama. Ik snap jouw gevoel dus heel er goed. Het helpt mij altijd om iets van de ander ouder mee te nemen. Zo heb ik een keer een shirt van mama met haar luchtje erop mee genomen op de vakantie met papa 🙂 Hierdoor… Lees verder »

Kim
Kim
25 dagen geleden

Heee Farah, ik kan me helemaal voorstellen dat je het eng vindt om afscheid te nemen van je vader omdat je op vakantie gaat! Je wilt het liefst allebei je ouders altijd kunnen zien. Althans, dat gevoel had ik wel altijd. Wat vervelend om te lezen dat het bellen niet helpt. Mij hielp het om vooral heeeeeeeel veel leuke dingen te doen, zodat ik er niet aan hoefde te denken en afleiding had. Misschien ontmoet je wel andere (Nederlandse) kinderen waar je mee kunt spelen op vakantie! Dit vond ik in ieder geval altijd heel gezellig. En het missen van… Lees verder »

Lotus
26 dagen geleden

Hee meis! Heel naar voor je het is altijd lastig dat met gescheiden ouders maar T komt goed je moet er even aan Wenen maar dat lukt vast! Bel hem anders 1 of 2 keer per dag zodat je niet heel de dag aan hem denkt desnoods hou je een foto van jullie bij je. Maak anders een leuk kaartje voor hem en stuur het kaartje op en koop een leuk souveniertje en T belangerijkste is laat je niet mee slepen en zorg dat je een geweldige vakantie hebt!