Laura (12) in

Papa is vaak dronken

Het zit me dwars want ik vind mijn buurjongtje zijn broer zo leuk. Mijn tweede vraag mijn papa is vaak dronken en ik had hem is een keer aan de telefoon en hij zij dat ik fucking lui was en ik had een hoverbaord gekocht en hij zij alleen als ik de vaatwasser leeg maak dan zeggen wij er iets over en hij zij dat het zijn geld was maar dat was niet zo ik hed het gekocht van mijn rapport geld en mijn moeder en ik willen naar de rechter proberen we en ik ben all bijna 4 weken niet naar papa gegaan maar elke keer dat ik thuis blijf gaan wij naar mijn moeders broer want we denken dat papa naar ons toekomt maar papa is vaak dronken en ik dacht dat jullie mij konden helpen ik hoop het

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicolien
2 maanden geleden

Lieve Laura, Goed van je dat je dit op het Forum deelt! Wat leuk dat de broer van je buurjongen zo’n leuke jongen is! Durf je het aan om een keer iets met hem af te spreken denk je? Wat naar dat je vader zo vaak dronken is en dat hij zei dat je lui was. De vader van mijn stiefbroer en -zus dronk ook vaak, en zei dan ook vaak nare dingen tegen hen. Uiteindelijk hebben zij wel geleerd dat wat hun vader in een dronken/boze bui tegen hen zij niet echt de waarheid was. Maar ook al weet… Lees verder »

Floor
2 maanden geleden

Lieve Laura, Bedankt voor jouw vraag op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat jouw papa vaak dronken is. Ik kan mij voorstellen dat dat niet zo leuk is. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent.  Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar voor nu wil ik jou alvast een (aantal) website(s) geven waar je misschien in de tussentijd iets aan hebt:  https://www.zorgenomeenkind.nl/blue/ https://kjrw.eu/ https://www.kinderrechten.nl/ https://www.kindertelefoon.nl/ Ik… Lees verder »