(null) (12 jaar) in

Papa gaat samenwonen met mijn juf

misschien hebben jullie het mailtje van mijn zusje wel gelezen. maar het gaat erover dat mijn vader gaat samenwonen met een juf die bij mij is meegegaan op kamp. het gebeurde zo ik had een heel leuk kamp enzo maar er was iets hij had samen met haar een klik dat bleek later ook zo te zijn. maar m’n moeder is nu echt heel boos en ik mag voorlopig nog niet naar m’n vader toe heeft iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pim
Pim
8 jaren geleden

Beste, Het is niet goed dat je niet naar je vader kan , maar dat wilt je moeder alleen niet omdat ze een beetje onzeker over je vader is. Als je met je moeder rustig erover praat dat je je vader weer wilt zien , dan moet er langzamerhand wel een oplossing kunnen komen. Kijk uit voor andere familie leden, want die kunnen nog al snel weet ik uit ervaring een bepaalde kant voor mama of papa kiezen. Natuurlijk is dit niet altijd zo. Heb het er ook met je vader over op het moment dat je hem weer spreekt.… Lees verder »

Isabel
Isabel
8 jaren geleden

Hey Anoniem, Wat is het hartstikke vervelend dat jij niet meer naar je vader mag nu je moeder boos is. Hoewel het begrijpelijk is dat je moeder boos is, mag dat natuurlijk geen effect hebben op de band die jij met je vader hebt. Misschien heb je een lieve tante, oma of een kennis met wie jij fijn kan praten. Dan kun je aan diegene vertellen dat jij toch graag contact wil houden met je vader en dat je niet zo goed weet hoe je dit aan je moeder moet vertellen. Dan zou diegene misschien mee kunnen gaan als je… Lees verder »