jule (8) in

Papa en mama missen

Hallo ik ben Jule en ik heb een vraag. Als ik bij mama ben mis ik papa en bij papa mis ik mama. Kunnen julie daar mij bij helpen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
anoniem
6 maanden geleden

Hoi jule wat ik altijd doe met mijn moeder is dan geeft mijn moeder een briefje naar me mee en dan kan ik die in bed lezen en op de achterkant beantwoorden doei.

fleur
8 maanden geleden

hallo jule! goed dat je om hulp vraagt! toen ik vroeger mijn mama miste als ik bij papa was had ik altijd haar kettinkje. ik had een kettinkje van haar gekregen en altijd als ik haar miste voelde ik aan mijn ketting en had ik het gevoel alsof ze altijd bij me was. als ik nachtjes moet slapen had ik altijd een shirt die naar haar rook mee zodat ik altijd het gevoel had dat ze naast me lag. dit kan je natuurlijk ook doen met een shirt van papa! als papa of mama bijvoorbeeld altijd een geurtje dragen zou… Lees verder »

mila
8 maanden geleden

je kunt bv: een pyama ( of ander kleding stuk) van mama ( die naar haar ruikt) menemen naar je vader. en andersom ook van je vader menemen naar je moeder en je kunt er mee slapen en knuffelen dus dan voelt het toch of ze bij je zijn.

Saar
9 maanden geleden

Hey Jule! Wat fijn dat je het forum hebt gevonden. En super dapper dat je deze vraag stelt. Vroeger mistte ik ook wel eens mijn papa als ik bij mijn mama was. Of ik mistte mijn mama als ik bij mij papa was. Het is natuurlijk niet leuk, maar heel veel andere kinderen hebben dit ook. Je bent dus niet de enige die dit heeft. Wanneer mis je ze het meeste? Zelf had ik het als ik ging slapen en wanneer ik wakker werd. Hier heb ik een aantal tips voor, die voor mij ook hebben geholpen. Misschien vind jij… Lees verder »