Elivia (9) in

Papa en mama missen

hoi
hoe gaat het met jou met je gescheiden ouders
ik ben er nog steeds verdrietig over ik vind irritant want als ik bij mijn vader ben mis ik mijn mama en als ik bij mama ben mis ik papa!!!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lola
8 dagen geleden

Als je een fotoalbum hebt en je daar foto’s in stopt van je vader en je moeder dan helpt dat misschien. En anders kan je misschien af en toe je vader of je moeder bellen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt

Lisa
13 dagen geleden

Lieve Elivia, Wat goed dat je dit zo open deelt! Ik herken zo erg wat je vertelt. Als ik bij mijn moeder ben, mis ik mijn vader heel erg en voel ik me ook schuldig tegenover hem. Als ik bij mijn vader ben dan mis ik mijn moeder weer heel erg. Mijn ouders zijn nu al 18 jaar uit elkaar en ik ben en word er nog steeds super verdrietig van. Ik denk ook niet dat dit ooit over zal gaan, je leert er wel steeds beter mee omgaan. Het helpt mij om het ook eerlijk tegen mijn ouders te… Lees verder »

Kaylee
19 dagen geleden

Hoi Elivia, Wat onzettend dapper dat je deelt wat er speelt. Mijn ouders zijn alweer een tijdje geleden gescheiden, maar toen ze net gescheiden waren miste ik mijn vader en moeder ook heel erg. En nu eigenlijk nog steeds soms wel. Ik voelde mij altijd incompleet. Je heb nooit beide ouders en dat voelt naar. Wat mij hielp was brieven schrijven. Ik schreef als ik bij mijn moeder was brieven naar mijn vader en als ik bij mijn vader was brieven naar mijn moeder. Ik kon dan zelf kiezen of ik ze wel of niet wilde laten lezen. Meestal deed… Lees verder »

Elivia
18 dagen geleden
Reply to  Kaylee

hoi ik vraag me ook af hoe oud je bent ik ben 9 jaar maar ik ga het ook proberen om briefen te schrijven misschien helpt dit ook voor jou om een foto van jou vader op te hangen bij jou moeder en een foto van je moeder bij je vader maar ik vind het zelf niet zo fijn om een foto van mijn moeder bij mijn vader te hangen ik denk dat mijn vader dat niet prettig vind ik hoop dat het helpt bij jou
liefs Elivia.

Loïs
19 dagen geleden

Hoi lieve Elivia, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en goed dat je je vraag hier stelt! Ik kan me goed voorstellen dat je je verdrietig voelt over de scheiding van je ouders en dat je papa en mama mist. Toen mijn ouders gingen scheiden was ik hier ook verdrietig over. Ik wilde het liefst dat ze gewoon bij elkaar zouden blijven en ik vond het helemaal niet leuk dat ze in andere huizen woonden. En het klinkt misschien gek, maar het is soms ook juist goed om even verdrietig te zijn. Het is natuurlijk niet fijn om… Lees verder »

Elivia
18 dagen geleden
Reply to  Loïs

hoi ik vraag me af hoe oud ben jij. ik vertel wel over wanner ik bij pap en mam ben op de school dagen ben ik bij mama want dan is het en oneven week en dan ga ik op vrijdag naar papa en dan ben ik daar in het wekend en op een even week ben ik ook op maandag bij papa bij mijn vader heb ik en hond en 2 poesen als ik verdrietig ben vind ik fijn om met ze te knuffelen bij mijn moeder heb ik iets van 30 vissen we willen wel en paar verkopen… Lees verder »

Loïs
14 dagen geleden
Reply to  Elivia

Hoi Elivia, Wat leuk dat je nog een reactie geplaatst hebt, goed om van je te horen! Ik ben nu 18, mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9 was. Fijn dat het je helpt om je huisdieren te knuffelen als je verdrietig bent! Mijn moeder heeft ook een kat, en als ik me niet zo goed voel vind ik het ook altijd fijn als hij even bij me komt liggen. Tekeningen maken voor papa en mama is ook een goed idee, helpt dat jou ook vaak? Als je 10 jaar wordt, zou je ook een Buddy kunnen aanvragen bij ons,… Lees verder »

Elivia
11 dagen geleden
Reply to  Loïs

hoi Loïs bedankt voor de tip hoe lang doe je dit al? ik vind fijn dat ik er met jou over te praten