Anoniem (13 jaar) in

Overal ruzie om

Hoi allemaal,
Mijn ouders zijn al bijna 7 jaar gescheiden.
Sinds 2 jaar hebben zij ontzettende ruzie.
In die rotsituatie bots ik veel vaker met mijn vader.
Het gaat nu inmiddels beter, maar mijn ouders maken OVERAL ruzie om, en ik moest vorige week zelfs met de trein, omdat een van de twee zijn afspraken niet nakwam….
Ik zou zo graag willen dat het weer goed is, maar mijn vader weigert om met mijn moeder met een professioneel iemand te praten, om de situatie te verbeteren. WAT MOET IK DOEN? Ik zou dat zo graag willen…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Meisje van dit bericht
Meisje van dit bericht
9 jaren geleden

Hey allemaal,
Dankjewel voor alle tips!
Ik zal er zeker over nadenken, maar mag je ook meerdere tips erop plaatsen?
Of maar eentje?
Wat een fijne site zeg, echt bedankt hiervoor!
Alleen jammer dat het zo moeilijk te vinden is….
Nogmaals bedankt,
Meisje van het bericht

Evi
Evi
9 jaren geleden

Hoi anoniem, Pfff… dat moet echt niet leuk zijn dat je ouders overal ruzie om maken. Je ouders zijn het kennelijk over heel veel dingen oneens. Uit je verhaal begrijp ik dat je moeder wel met een professioneel iemand wilt praten, alleen je vader niet. Misschien is het een idee dat jij met je ouders gaat praten. Soms hebben ouders een duwtje in de goede richting nodig van hun kinderen. Dat kan jij geven door te vertellen hoe jij voelt onder al die ruzies en dat je zo graag zou willen dat de situatie weer ‘normaal’ is. Zonder ruzies. Misschien… Lees verder »

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Beste Anoniem, Dankjewel voor je berichtje. Wat vervelend dat je ouders zo’n ruzie hebben en dat jij er middenin zit. Dat jij de dupe bent omdat een van de twee zijn afspraken niet nakomt is niet de bedoeling. Al zijn het natuurlijk je ouders die zelf moeten beseffen dat zij hun eigen afspraken na moeten komen en dat dit in het belang van hun eigen kind is. Wat betreft dat je vader niet met een professioneel iemand wil praten; misschien is het een mogelijkheid dat jij op een oom/tante of opa/oma afstapt, dan wel iemand anders die je vader vertrouwt.… Lees verder »