Anoniemmmmx (12 jaar) in

Ouders vechten

heeyy, mijn ouders gaan scheiden… en ik ben ze zoooo zat… ik ontloop ze zeg maar het liefst.. en ze vechten elkaar letterlijk de tent uit… ik weet zelf ook niet echt hoe ik er mee om moet gaan…:( heeft iemand een beetje tips.. want mijn ouders zijn echt kleuters.. en dan als zij helemaal boos worden ga km ze ook uitschelden… en dat is ook niet echt de bedoeling 🙁

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniemmmmx
Anoniemmmmx
25 dagen geleden

heeyy, heel erg bedankt voor die goede tips!

mijn ouders slaan of schoppen elkaar niet maar schelden elkaar en mij wel veel uit soms.. ik negeer t meestal maar dan denk ik in de avond er weer aan terug en dan denk ik altijd “ waarom kwam ik niet mezelf op? “
mijn moeder is altijd aan het werk.. het zelfde verhaal bij m’n vader en als ze d’r zijn is t ongezellig.. maar de tips die jullie hebben gegeven kan ik zeker wat mee!
heel fijn van de tips xx anoniemmmx

Anne
25 dagen geleden

Hoi hoi! Wat enorm vervelend dat je ouders uit elkaar gaan. Als ze nu heel erg veel ruziemaken is dat wel beter voor iedereen denk ik. Bij mij was de sfeer voor de scheiding ook heel erg rot. Mijn ouders maakten enorm veel ruzie, en ik had eerder door dat ze uit elkaar gingen dan zij zelf. Ik was 6 toen. Ik liep toen vaak weg van de situatie, ik ging dan met mijn broertje gamen, of met de hond wandelen. Heb jij ook broertjes of zusjes? Misschien kan je eens bij je opa en oma logeren totdat ze gescheiden… Lees verder »

Jordi
26 dagen geleden

Hoi! Wat fijn om te zien dat je ons forum hebt gevonden! Dat is enorm dapper van je. Ik herken jou situatie wel en kan het me nog goed voorstellen, ook hoe dat voelde. Toen mijn ouders gingen scheiden dacht ik ook wel eens dat ik opgescheept zat met twee ruziënde kleuters. Wat voor mij toen hielp was om er allereerst met andere over te praten, vrienden, klasgenoten of je docent bijvoorbeeld. Maar ik snap het als je zat wordt van je ouders. Wat bij mij toen hielp was door het rustig aan ze uit te leggen dat ik het… Lees verder »

Vivian
26 dagen geleden

Lieve Anoniemmmmx, Dank je wel voor jouw bericht op het forum, wat fijn dat je ons gevonden hebt! Zo dat klinkt wel echt heftig zeg! Wonen jouw ouders nu nog bij elkaar in één huis? Je schrijft dat je ouders elkaar de tent uit vechten. Is dat dan dat ze tegen elkaar schreeuwen bijvoorbeeld of slaan ze elkaar ook wel eens? Als je ooit bang bent dat ze elkaar of jou pijn zullen doen, kun je natuurlijk altijd de kindertelefoon contact opnemen door te bellen of te chatten. Zij kunnen dan even met je praten of ze kunnen je doorverwijzen:… Lees verder »