Tijs (11) in

Ouders praten lelijk over elkaar

Praten jouw ouders ook lelijk over elkaar

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sterre
10 maanden geleden

Ik heb precies het zelfde het is niet leuk om te horen maar blijf luisteren naar jou gevoel is me moeder of vader nou echt zo slecht? Jou moeder en vader vinden elkaar niet zo aardig maar jij waarschijnlijk wel dus wat hun zeggen moeten hun lekker zelf weten maar jij moet gewoon luisteren naar jou gevoel dat is het aller belangrijkste

Valérie
10 maanden geleden

Heej liever Tijs. Wat rot voor je dat je ouders lelijk over elkaar praten. Mijn ouders deden dat vroeger ook. Vooral mijn moeder over mijn vader. Ik voelde me hierdoor altijd wat ongemakkelijk en ik vond het niet leuk dat zij dit deed. Is dat herkenbaar of voelt dat voor jou anders? Toen ik ouder werd durfde ik steeds wat meer tegen haar te zeggen wat het met mij deed en dat ik wilde dat het negatieve gepraat over mijn vader stopte. Ik riep dan vaak opeens: ‘zo is het wel genoeg geweest’ of ‘ja nu begrijp ik het wel’.… Lees verder »

Ylana
10 maanden geleden

Hey Tijs!
In het begin pratten mijn ouders ook lelijk over elkaar. Mijn vader zei bijvoorbeeld dat mijn moeder weer wat had aangepraat bij me. Dat is natuurlijk niet waar. In het begin kon ik ook niet over mijn moeder praten als ik bij mijn vader was. Dat is al minder geworden. Ik mag nu gewoon praten over iedereen. Op dit moment zie ik mijn vader niet veel dus hen ik er zelf geen last meer van.
Ik hoop dat je er wat aan hebt gehad!
Groetjes ylana

Quinty
10 maanden geleden

Hoi Tijs, Wat fijn dat je dit platform hebt gevonden om je vraag te kunnen stellen. Om heel kort antwoord te geven op je vraag: ja, mijn ouders praten ook wel eens lelijk over elkaar. Nu ik wat ouder ben (20) is het gelukkig wel wat minder geworden, maar toen ik jou leeftijd had deden mijn ouders dit erg veel. Ze waren toen iets langer dan 2 jaar gescheiden. Het was geen fijne scheiding en mijn ouders bleven elkaar de schuld geven voor de dingen die er gebeurde. Mijn broertje en ik kwamen hier helaas tussen te staan. Ik vond… Lees verder »