W (7) in

Ouders lelijk over elkaar praten

Als je ouders gaan scheiden en ze paten lelijk over elkaar en je vindt dat niet fijn, zou ik stop zeggen. Als ze doorgaan, zou ik het tegen één van je vrienden zeggen. En naar een fijne plek gaan in je hoofd.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maud
10 maanden geleden

Hoi W, Inderdaad! Wat je zegt klopt helemaal. Mijn ouders kunnen soms ook stom over elkaar praten, of gewoon dingen zeggen over elkaar die ik niet leuk vind om te horen. Vaak moest ik dan tegen ze zeggen dat ik het niet wilde horen en dat ze niet over elkaar moesten praten tegen mij. Soms moet ik dat nog steeds zeggen, maar als ik het dan heb gezegd stoppen ze ook wel 🙂 En inderdaad, het is ook fijn om met vrienden te praten. Zeker als ze ook gescheiden ouders hebben. Dan begrijpen ze hoe je je voelt zonder dat… Lees verder »

M
M
10 maanden geleden

Hey W! Wat super goed dat je hier een berichtje schrijft man! Dat kon en durfde ik helemaaaaal nog niet op jouw leeftijd! Ik ben het ook helemaal met je eens, het is goed om te praten met je ouders. Over wat jij vervelend vindt én over wat jij fijn vindt. Dat maakt het voor je ouders (hopelijk) een beetje makkelijker. Dan kunnen zij doen wat jij fijn vindt. En wat jij vervelend vindt, kunnen ze of de prullenbak in gooien (ruzie maken is nooit leuk) of ze kunnen ervoor zorgen dat jij er niks van merkt. Het belangrijkste hier… Lees verder »