Timen (12) in

Ouders hebben geen contact

hoe om te gaan met ouders die geen contact hebben met elkaar

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emma
20 dagen geleden

Hoi Tijmen, bedankt voor je vraag op het Forum. Wat jammer om te horen dat je ouders geen contact meer met elkaar hebben. Dit kan een machteloos gevoel geven vooral als je zelf wil dat je ouders goed met elkaar omgaan en elkaar spreken. Hoe voel jij je erover dat ze geen contact hebben? Mijn ouders hebben ook voor een lange tijd geen contact met elkaar gehad omdat ze boos op elkaar waren. Dit vond ik lastig omdat het voelde alsof ik tussen hun in stond. Ze hadden het ook vaak op een negatieve manier over elkaar. Wat is jouw… Lees verder »

Gabriël
21 dagen geleden

Hey Timen, Fijn dat je ons gevonden hebt om je vraag te stellen! Ik herken je vraag heel erg en ik heb dit zelf ook jarenlang ervaren. Sinds mijn 7e zijn mijn ouders gescheiden. Vanaf dat moment hadden mijn ouders eigenlijk altijd direct ruzie als ze elkaar zagen. Zoals Joanne hieronder schrijft, moest ik bijvoorbeeld ook zelf met mijn broers de auto uitstappen en naar de deur lopen, want als mijn ouders elkaar zagen, dan ging het mis. Ik heb het hier altijd erg lastig mee gehad, want het was juist fijn geweest als ze elkaar wél konden spreken. Al… Lees verder »

Joanne
22 dagen geleden

Hoi Timen, Wat goed dat je ons gevonden hebt en jouw vraag hier stelt! Jouw vraag herken ik heel erg. Ik heb hier ook heel lang mee geworsteld. Mijn ouders gingen uit elkaar toen ik drie jaar oud was en vonden het daarna zo moeilijk om elkaar te zien, dat het zelfs zo ver ging dat ik zelf in de auto van mijn vader moest stappen als hij mij en mijn broers op kwam halen. Als hij aan de deur kwam, dan was het eigenlijk altijd ruzie. Later ben ik gaan begrijpen dat dit vooral komt, omdat hun scheiding bij… Lees verder »