Nienke (15 jaar) in

Opgekropte emoties

mijn ouders zijn net gescheiden. nou mijn moeder en stiefvader. mijn echte vader was ziek en is dood😢. ik heb heel veel opgepropte emoties in me..😭 ik moet gewoon huilen maar het lukt niet. ik schaam me als ik huil dan verstop ik me en het gaat zo slecht. ik ga mezelf snijden om ik niet durf te huilen. hebben jullie tips hoe ik kan huilen en of het raar is? ik schaam me zo.

liefs nienke. dikke knuffel!

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
NienkeNicoleAmélieAnique Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nienke
Nienke

hoi villa pinedo,
ik heb wat tips geprobeerd het lukt gewoon echt niet. in tussen zijn me armen zowat kapot door het verdriet weg te snijden. het is gewoonheid moeilijk. ik slaap ontzettend. slecht en ben gewoon zo moe

Nicole
Nicole

Lieve Nienke, Jeetje! Wat een heftig bericht stuur je ons. Ik vind het echt ontzettend dapper dat je dit met ons deelt! Dat is al een super goede eerste stap. Je geeft aan dat je echte vader ziek was en helaas niet meer leeft, dat lijkt me echt heel erg heftig voor jou! Hebben je opgepropte emoties daar ook mee te maken? Ook geef je aan dat je heel erg veel moeite hebt met huilen, dat het je niet lukt en dat je je ervoor schaamt. Lieve Nienke, je hoeft je echt nergens voor te schamen! De aller stoerste en… Lees verder »

Amélie
Amélie

Lieve Nienke, Wat dapper dat je hierheen komt met je probleem! Ik vind het al ontzettend knap dat je hier je emoties wel open vertelt, dat is al een super goede eerste stap! Ik herken mezelf zeker wel, de scheiding van mijn ouders was ontzettend zwaar voor mij en mijn broertje . Toen mijn ouders gingen scheiden moesten we verhuizen naar een ander land, ik kreeg een gemene stiefmoeder en het werd uiteindelijk een vechtscheiding. In die periode wist ik ook niet zo goed wat ik met mijn emoties moest doen. Ik kropte het maar op en durfde er met… Lees verder »

Anique
Anique

Lieve Nienke, Dankjewel voor je berichtje. En jeetje wat een heftig berichtje! Zoals je ook al omschrijft heb je ontzettend veel opgekropte emoties waarvan je niet weet hoe je ze moet uiten. Ik heb zelf ook een periode gehad dat het echt niet goed met me ging. Ik wist ook niet goed hoe ik me moest uiten en ‘kon’ niet huilen. Het is totaal niet erg als dit niet lukt, maar het is ook niet erg als je wél huilt. Je zegt dat je niet durft te huilen en jezelf daarom snijdt. Lieve, lieve Nienke, het is niet erg als… Lees verder »