Anoniem (12 jaar) in

Opeens anders

Ik moet gewoon even mijn verhaal kwijt… Mijn ouders zijn bezig met scheiden en mijn vader gaf helemaal niks om me. Maar nu de scheiding begonnen is, ben ik in eenkeer de hele wereld voor hem. Daarmee bedoel ik dat hij me nu in eenkeer heel veel smst en belt om te vragen hoe het met me gaat Hij wil nu ook heel vaak met me zwemmen. Ik bedoel, het is vast aardig bedoeld, maar volgens mij probeert hij me gewoon om te kopen…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
madelief
madelief
10 jaren geleden

hey,
wauw, dit is zo ontzettend raar , maar ik herken mezelf me er echt HELEMAAL in.
mijn ouder zitten nu ook in een scheiding en ik zag mijn vader normaal bijna nooit.
alle s’avonds en soms in het weekend. nu belt hij me elke dag zoiezo 1 of 2 keer en sms’t me ook vaak.
het is allemaal heel raar gegaan…..
maar ja. ok. dat was wel alles, denk ik.
doeiii

Anoniem
Anoniem
10 jaren geleden

Heel erg bedankt voor de reacties, ik ga het zeker tegen hem zeggen!

Anne Buiskool
Anne Buiskool
10 jaren geleden

Hallo Anoniem
Dank je wel voor je eerlijkheid in het openbaar. Inderdaad, door er mee naar buiten te komen kun je antwoorden krijgen op je vragen, twijfels, vermoedens enz.
Mooi antwoord Isabel
Een aanvulling zou kunnen zijn dat het ook voor je vader een schok zou kunnen zijn en een nieuwe situatie. Misschien realiseert hij zich nu opeens pas dat hij een andere manier van vaderschap wil en is hij, net als jij aan het zoeken. Soms voelt dat dan vreemd of niet echt. Maar om het zeker te weten kun je het hem inderdaad beter vragen.

Isabel
Isabel
10 jaren geleden

Hey Anoniem, Wat goed dat je Villa Pinedo hebt gevonden om je verhaal bij kwijt te kunnen! Als vader geef je om je kind en op het moment dat je ouders gaan scheiden is dit een ingrijpende verandering en gaat er voor jullie allemaal een hele nieuwe start aanbreken. Wanneer jij dan ergens mee zit, dan moet je hiermee niet blijven rondlopen maar moet je dit bij iemand kwijt kunnen (ouders, familie, vrienden, docenten). Persoonlijk denk ik dat je vader door vaak te bellen en te smsen aangeeft dat je altijd bij hem terecht kan mocht je ergens mee zitten.… Lees verder »