anoniem (12 jaar) in

Opa en oma

hallo villa penido ik ben heel erg bang om mijn opa en oma te verliezen ik kan alles tegen ze vertellen en ook over de scheiding van mijn ouders echt over alles kan ik het met ze over hebben alleen waarom ik bang ben omdat ik al zei ik ben bang om ze te verliezen omdat ik alles tegen ze kan zeggen en waarom ik daarvoor bang ben is omdat er mensen zijn die kanker hebben in onze familie ik ben bang dat opa en oma dat misschien ook krijgen.

groetjes Anoniem

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RomieEmmaMalouElin Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Romie
Romie

Hoi lieve Anoniem, Dat klinkt alsof jij een hele lieve opa en een hele lieve oma hebt. Super fijn zeg dat je alles tegen hen kunt vertellen, ook over de scheiding! Zo iemand hebben we allemaal nodig, voor mij is dat mijn vriend 🙂 Wat naar dat er familieleden zijn die kanker hebben en dat je bang bent dat opa en oma dat misschien ook krijgen. Ik kan me goed voorstellen dat je hen niet wilt verliezen, als ze zo veel voor je betekenen. Heb je al eens tegen hen verteld dat je je hier zorgen over maakt? Ik denk… Lees verder »

Emma
Emma

Lieve Anoniem, Bedankt voor je berichtje op het forum! Wat fijn dat jij zo´n goede band hebt met jouw opa en oma en dat je alles tegen hun kan zeggen over de scheiding. Ik kan mij daarom ook goed voorstellen dat je heel bang bent om ze te verliezen. Het verliezen van mensen waar je veel van houdt en waar je je vertrouwd bij voelt is ook heel verdrietig. Je schrijft ook dat er mensen in jouw familie kanker hebben en dat je bang bent dat jouw opa en oma dat misschien ook krijgen. De onzekerheid die dit veroorzaakt is… Lees verder »

Malou
Malou

Lieve Anoniem, Ik snap dat je bang bent je opa en oma te verliezen aan kanker. Dat is ook een enge gedachte en gebeurt helaas nog veel te vaak. Ik ben net mijn oma verloren en ondanks dat dat ook erg verdrietig is, was het voor haar heel fijn. Ze heeft geen pijn gehad. Wat ik wel heel fijn vind om te horen is dat jouw opa en oma zo’n grote steun voor je zijn in het verwerken van de scheiding. Je mag trots zijn op je opa en oma. Zou je de angst om je opa en oma kwijt… Lees verder »

Elin
Elin

Dag lieve Anoniem, wat dapper dat je vertelt dat je bang bent. Het is zo fijn om iemand te hebben waarmee je lekker kunt praten en tegen wie je alles kunt zeggen! Ik heb dat ook met mijn oma en ik kan me niet voorstellen dat ze er niet meer is. Ik vind het heel naar om te lezen dat er veel kanker voorkomt in jullie familie. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je opa en oma dat automatisch ook krijgen. Mijn tip is: ja, je weet dat er altijd wat kan gebeuren, maar als het zo ver is,… Lees verder »