Sara (12) in

Op woensdag met papa zijn

Op woensdag komt papa altijd s middags oppassen brengt hij me naar theater les en blijft hier eten . Papa is heel Boos op mama maar we weten niet waarom mama wou pas even met hem praten boven privé ik en mijn zusje van 5 hoorde alles dat ze schreeuwde tegen elkaar en dat papa boos wegliep en nu wil mama niet meer dat hij op woensdag komt eten maar ik wil wel maar papa is dan wel vaak chagrijnig als hij er is maar ik vind het nog steeds fijn om even met elkaar zijn wat moet ik nu ? 😭

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lynn
4 dagen geleden

Ik heb zelf gescheiden ouders die alleen nog maar met een rechter praten.
Ik snap hoe moelijk je het hebt probeer misschien eens met je moeder of/en vader te praten wat belangrijk is spreek over je zelf bijvoorbeeld: Ik voel me……… en niet het is.
Blijf positief en blijf vooral contact houden met je vader.

Michelle
7 dagen geleden

Lieve Sara, Ik vind het knap van je dat je je verhaal durft te delen op Villa Pinedo! Ik kan me voorstellen dat dit geen makkelijke situatie is voor jou en je zusje. Alles kunnen horen als papa en mama een ruzie hebben is nooit fijn. Toen mijn ouders besloten hadden om te gaan scheiden hadden ze ook regelmatig ruzie, ik werd daar voorheen erg verdrietig van. Hoe gaan jij en je zusje hier mee om? Hebben jullie een beetje steun aan elkaar of iemand met wie jullie kunnen praten hierover? Heb je al eens met mama gepraat over de… Lees verder »

Romee
8 dagen geleden

Lieve Sara, Allereerst wil ik je zeggen dat ik het onwijs knap van je vindt dat je jouw vraag op het Forum hebt durven stellen. Zelf herken ik mij voor een deel in jouw verhaal. Mijn vader en moeder maakten ook vaak ruzie met elkaar waar ik en mijn zusje bij waren. Dit vond ik zelf ook heel vervelend en ik kreeg er altijd een naar gevoel van in mijn buik. Ik begrijp daarom heel goed dat je het helemaal niet leuk vindt als er ruzie is wanneer je ouders bij elkaar zijn. Wat mij erg heeft geholpen om apart… Lees verder »

Evi
Evi
10 dagen geleden

Hoi lieve Sara, Wat fijn dat je je verhaalt wilt delen! Wat vervelend dat je je zo voelt als je vader op woensdag komt eten. Ik herken heel erg hoe je je voelt. Ik wilde ook graag mijn vader zien als ik bij mijn moeder was en dat het ‘gezellig’ was aan tafel. Ik voelde mij er soms ook wel een beetje ongemakkelijk bij. Ik snap dat jij het juist heel fijn vindt dat papa en mama op dat moment dan even samen in 1 huis zijn en dat jullie een echt ‘gezin’ moment samen hebben. Kan je misschien praten… Lees verder »