Ook leuk bij papa

Ik heb gescheiden ouders en me vader is in augustus 2016 gearresteerd (6 weken vakantie van school) en toen ging ik naar de kinderbescherming en mama en mij (stief)vader en mij echt vader ging 10 tallen keren naar de rechter en he duurde 3 maanden tot de uitslag en in de drie maanden ben ik 1 keer in de 2 weken daar hen en tot (nu dus) hebben we de uitslag en ik moet nog steeds 1 keer in de 2 weken en het gaat heel lang duren dat ik er weer mag slapen.Ik vindt het niet leuk omdat ik het bij papa ook leuk vindt.

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DannySam Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sam
Advies van jongeren
Sam

Hoi Luke! Wat een vervelend verhaal lijkt mij zeg, maar wat goed dat je een berichtje hebt geplaatst! En als ik jou goed begrijp, ga je nu 1 keer in de 2 weken naar jouw vader, maar jij vind het daar zo leuk dat je daar wilt slapen en vaker heen wilt. Het is vrij lastig om ervoor te zorgen dat jij vaker naar jouw vader kunt. Als je 12 bent, kan je pas een brief schrijven naar de rechter waar hij dan naar gaat kijken. Ik denk het enige wat je nu kan doen is genieten van de tijd… Lees verder »

Leeftijd
21
Danny
Advies van jongeren
Danny

Hallo Luke! Wat vervelend om te horen dat het allemaal zo lang heeft moeten duren en het zo heeft moeten gaan! Het is in ieder geval wel fijn dat jij je vader nu weer kunt opzoeken. Maar dat je hem vaker wilt zien en er wilt blijven slapen snap ik natuurlijk helemaal. Zoals Sam ook al zei kun je wel een brief sturen naar de rechter met jouw wensen hier in, misschien dat je moeder of iemand anders jou hier bij kan helpen? Wellicht dat je met een tijdje wel weer wat vaker naar je vader toe mag. Hij moet… Lees verder »

Leeftijd
19