lies (15) in

Onverwachts uit gegaan

Hii, mijn ouders zijn nu ongeveer 2 jaar gescheiden en ze hebben allebei een eerste nieuwe partner. Het gaat nu om mijn vader en zijn (ex)vriendin want het is dus sinds vorige week uit. Ze hadden bijna half jaar een relatie en zij had ook twee kinderen en ze kwamen wel bijna elke week langs en andersom. Het was wel gezellig vaak en het kwam best wel onverwachts dat het uit was. en het is gewoon een beetje raar dat we ze nu helemaal niet meer zien enzo. Heeft iemand tips hoe ik hiermee om kan gaan? alvast bedankt xx

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Renée
2 jaren geleden

Lieve Lies, Fijn dat je VillaPinedo hebt gevonden en je situatie zo open durft te delen! Toen mijn ouders waren gescheiden, hadden ze vrij snel ook allebei een nieuwe relatie. Ik begrijp je situatie super goed, maar dan met mijn moeder. Zij had een vriend die er op een gegeven moment erg vaak was. Ook gingen we veel samen op vakantie en dat was altijd heel gezellig! Nu had hij niet zelf kinderen, maar hij was wel echt een vader-figuur in mijn leven. Toen het uit ging, was het inderdaad super gek dat zo’n persoon er ineens niet meer is.… Lees verder »

Floor
Floor
2 jaren geleden

Hoi Lies, wat goed dat je Villa Pinedo hebt gevonden en dat je een bericht op het forum hebt geplaatst! Mijn ouders zijn gescheiden toen ik zes was en vrij snel daarna kreeg mijn vader een nieuwe relatie. Toen dit uit ging vond ik dit net zoals jij erg lastig. Als je ouders in een relatie zitten willen ouders vaak dat je het goed met hun partner kunt vinden, maar zodra het uit is zijn ze zich er misschien niet van bewust dat jou dit ook verdrietig kan maken. Mijn tip zou dus ook zijn om het er met je… Lees verder »

lies
2 jaren geleden
Reply to  Floor

hoiii heel erg bedankt voor de tip!! ik ga het proberen!