Skip to content
Anoniem (10 jaar) in

Ons huis is verkocht

Mijn ouders zijn nog niet zo heel lang geleden uit elkaar gegaan, daarom moest ons huis verkocht worden. Vandaag is dat gebeurt, ik wist niet zo goed wat ik er van moest vinden en ik was in de war, kunnen jullie een tip geven hoe ik hier mee om moet gaan?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MarijkeAnneJelicia Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Marijke

Hey lieve Anoniem, Bedankt voor je vraag hier of het forum en fijn dat jij je vraagt wilt stellen hier. Vervelend dat jullie huis is verkocht, ik snap dat je niet zo goed weet wat je er van moet vinden en daardoor in de war bent! Zelf ben ik ook een aantal keer verhuist aan het begin wist ik ook niet zo goed wat ik er van moest vinden en wat ik kon verwachten. Voor mij was het heel belangrijk om te weten waar ga ik naar toe verhuizen? Zij hier veel andere kinderen waar ik mee kan gaan spelen?… Lees verder »

Anne

Hallo, Bedankt voor je bericht. Ik kan mij heel goed in je vinde. Voor mij was het ook een enorme rare situatie toen ons huis werd verkocht en ik samen met mijn moeder naar een flat verhuisde. Alles ging binnen korte tijd zo veranderen, zodat ik niet goed wist wat ik ervan moest denken en vinden. Ik heb ook tegen mijn moeder toen duidelijk gemaakt dat ik de situatie lastig vindt. Ik merk dat dat praten mij heel goed deed. Misschien zou je ook eens kunnen proberen om hierover in gesprek te gaan met je mama of papa. Dit kan… Lees verder »

Jelicia

Hoi lieve Anoniem, Dankjewel voor je vraag op ons Forum, ik hoop dat ik je een beetje kan helpen hiermee. Ik snap heel goed dat je in de war bent, het is ook niet zomaar iets. Heb je altijd al in dit huis gewoond? En weet je al waar je ouders nu gaan wonen? Toen mijn ouders gingen scheiden was ik 8 en moest ons huis ook verkocht worden. Hij was te groot en te duur om alleen te betalen voor mijn moeder. Dus met mijn moeder gingen we in een kleiner huis wonen en met mijn vader eerst bij… Lees verder »