Amber (11 jaar) in

Ondertoezichtstelling

hoi
ik heb vandaag een recht zitting gehad over de OTS (ondertoezichtstellingen) en daar bij kreeg ik nog een jaar OTS omdat me vader mee stemde en nu wil ik hem nooit meer zien en spreken en het contact is al heel slecht en ik zei je hebt nu alles verpest tussen ons en zelfs dat je me vader bent.

kunnen jullie advies geven ik vind het heel moeilijk om over te praten
groetjes Amber

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hilde
4 dagen geleden

Hoi Amber, Het klinkt alsof je al een boel hebt meegemaakt! Heftig zeg, maar dapper dat je hier een berichtje achterlaat. Je hebt dit berichtje 20 dagen geleden geplaatst, hoe gaat het nu met je? Ik heb zelf geen ervaring met de rechter, ik was 4 toen mijn ouders gingen scheiden en ik kan me er eigenlijk ook niets van herinneren. Wat ik wel herken is dat ik zelf ook geen goede relatie heb mijn mijn vader. We spreken elkaar weinig, alleen op verjaardagen, met Kerst en af en toe vraagt hij me of ik wil lunchen. Is er iemand… Lees verder »

Amber
Amber
24 dagen geleden

dankjewel Anne

Anne
25 dagen geleden

hoi Amber, wat goed dat je hulp zoekt, jouw leven lijkt nu op z’n kop te staan. Of misschien voelt het wel alsof het stil staat vanwege de OTS…. Het is nu belangrijk om te kijken wat jij wil, in deze situatie, wie kan je daarbij helpen? Je kunt de kindertelefoon bellen, misschien is er een tante of moeder van een vriendin waar jij je goed bij voelt, of misschien een buddy van villa Pinedo? Ik heb vaak in mijn dagboek geschreven, dan was ik het even kwijt waardoor ik aan leuke dingen kon denken als ik ging slapen. Ik… Lees verder »