Emma (12) in

Omgangsregeling veranderen

Halloo, mijn ouders zijn gescheiden en ik woon week om week bij mn vader/ moeder, maar ik zou zelf wat meer bij mn moeder willen wonen, want ik kan het niet altijd goed vinden met mm stiefmoeder. Heeft iemand een idee hoe ik dit tegen mijn ouders moet zeggen zonder dat mijn vader denkt dat hij iets fout heeft gedaan( want hij heeft niks gedaan)?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mea
Mea
4 maanden geleden

Hoiiii Emma ik heb ook zo iets super k maar ik zou NIET je moeder het laten sturen want het levert meer gedoe op dan je denk helaas heb ik geen tip of zo sorry

Veel plezier en succes
Groetjes Mea

Bibi
5 maanden geleden

Hi lieve Emma, wat goed dat je dit durft te delen op het Forum van Villa Pinedo. Dat vind ik erg dapper van jou! Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 16 jaar oud was en ik had dezelfde omgangsregeling als jij: week om week bij mijn vader en moeder. Dat vond ik in het begin fijn, want zo zag ik ze beide even veel en hoefde ik niet te kiezen, maar na een tijdje veranderde dat. Mijn vader kreeg een nieuwe relatie en dat ging behoorlijk snel. Ze bleef kort daarna al slapen en ze waren bijna altijd samen, daar… Lees verder »

Mae
Mae
5 maanden geleden

Hoi Emma, wat fijn dat je op het forum van Villa Pinedo terecht bent gekomen om je vraag te stellen! En ik kan mij voorstellen dat je niet zo goed weet hoe je dit tegen je ouders moet zeggen. Je verteld dat je dus liever meer bij je moeder zou willen wonen omdat je het niet altijd goed kan vinden met je stiefmoeder. Dat lijkt mij erg lastig. Je zegt dat je niet wilt dat je vader denkt dat hij iets fout heeft gedaan. Dit gevoel herken ik heel goed en heb ik ook best wel gehad! Mijn ouders zijn… Lees verder »

Mea
Mea
4 maanden geleden
Reply to  Mae

Leuke naam lijkt op die van mij mae mijn naam is Mea