Sander (11) in

Omgaan met gescheiden ouders

Mijn ouders zijn op mijn 7de gescheiden. Is was helemaal in shock. Ik moest helemaal wennen en het was heel moeilijk. Ik moest helemaal wennen. Ik kon er niet mee omgaan, en ik wist niet wat ik moest dan. Nu ben ik 11 en ben ik eraan gewend. Het is gewoon een kwestie van wennen. Het begin is moeilijk, maar je moet het gewoon laten gaan. Het is moeilijk om er niks mee te doen. Praat er mee met je ouders, maar probeer er overheen te komen. Op en moment word het steeds gemakkelijker en ga je eraan wennen. Dan is het goed. Dan is het ook niet meer zo erg. Probeer het ook te beschouwen dat je uniek bent. Je hebt gescheiden ouders. Niet veel kinderen hebben dat.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Melissa
28 dagen geleden

Hey Sander, Wat fijn dat je een berichtje schrijft bij ons op het forum en wat fijn om te horen dat je na een moeilijke tijd toch bent gaan wennen aan de scheiding! Bij mij duurde het ook even voordat ik helemaal gewend was aan de scheiding van mijn ouders, maar toch moet ik zeggen dat ik het af en toe nog wel wat moeilijk vindt. Mij hielp het bijvoorbeeld om er met mijn ouders en broertjes over te praten om zo te kijken wat zij er nou eigenlijk van vonden en hoe we er het beste mee om konden… Lees verder »

Sangita
29 dagen geleden

Lieve Sander,

Wat fijn dat jij zo’n mooi en lief bericht achter laat op ons forum!

Het is inderdaad wennen als je ouders net gescheiden zijn. Fijn om te lezen dat jij er inmiddels aan gewend bent geraakt en hiermee andere kinderen met gescheiden ouders probeert te helpen. We zijn inderdaad allemaal uniek 🙂

Als je toch nog vragen hebt of je wil meer van deze ervaringen met ons delen dan ben jij altijd welkom op het forum.

Bedankt voor het delen van jouw positieve bericht! Andere kinderen zullen hier vast en zeker wat aan hebben!

Liefs,

Sangita