Floor (12 jaar) in

Nu hoef ik niet meer

Heey ik ben Floor (12) mijn ouders zijn gescheiden en dat maakt mij niet uit het is alleen dat ik moeite heb met mijn vader. Hij heeft nooit naar me omgekeken en ik vond het ook niet erg om hem wat minder te zien. Maar toen ging het fout. Ik kon het niet aan om naar mijn vader toe te gaan om dat hij in het huis woont waar al die ruzies en de hele zooi had plaats gevonden. Hij gaf mij geen tijd om het te verwerken en hij dwong mij daar heen te gaan. Mijn gevoelens en emoties stapelde zich op en ik moest ook presteren op school. Een tijdje later werd het heel erg dat ik niet meer wilde gaan en dus gewoon bij mijn moeder bleef maar daar was hij het niet mee eens dus bonkte hij op de deur. Ik ben een paar keer weggerend maar dan ging hij naar mijn moeder en kreeg zij problemen.het werd steeds erger dus ging mijn moeder hulp zoeken en heel veel later kwam er een gezinsvoogd nu hoef ik niet naar mijn vader en wil ik ook nooit meer contact met hem maar de mensen om mij heen kunnen dat niet accepteren. Wat moet ik doen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dara
Dara
8 jaren geleden

Beste Floor, Dat is inderdaad niet okay dat hij je zo heeft geforceerd. Ik denk dat het wel voort zal komen uit een soort liefde, dat hij je graag wilt zien. Maar wat hij dan duidelijk niet door heeft is dat als je van iemand houdt je die persoon ook moet respecteren. Het lijkt wel alsof hij jouw ongeluk bij hem ziet als een soort aanval op hem, in plaats van iets wat aangeeft dat hij iets moet verbeteren. In elk geval, dit is jouw leven, en het is zeker niet erg om even voor jouw geluk te zorgen. Ik… Lees verder »

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hoi Floor, Wat vreselijk om te lezen hoe alles bij jou is verlopen. Zo hoort het natuurlijk niet te gaan! Ik zou vooral proberen om eerlijk te zijn tegenover andere mensen. Vertel ze wat je hebt meegemaakt en dat je het op dit moment even niet kunt gebruiken om contact met jouw vader te hebben. Het is natuurlijk best wel moeilijk om dit te vertellen, maar eerlijk vertellen wat er speelt waarderen de meeste mensen heel erg goed! Je zou er ook eens over met een vertrouwd persoon in jouw omgeving kunnen praten, bijvoorbeeld jouw mentor of een goede vriend… Lees verder »