jonna (15 jaar) in

Nooit naar vreemd land

als ik ouders een hele goede mededeling mag geven dan zou ik nooit naar een vreemd land gaan verhuizen want je kind komt er mee te zitten en gaat zich schuldig voelen.
de kans op een rechtzaak tegen vermindering van de alimitatie is ook groter dan in nederland.

p.s. ik spreek uit ervaring heb het zelf vorig jaar meegemaakt en dat is niet leuk!!!!
weet wat je je kind aan doet!!!!!!!!!!!!!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rivka
Rivka
9 jaren geleden

Heey Jonna
Heb jij ook een recht zaak gehad ? Zo ja dat is echt k** Ik heb er zelf ook 2 gehad met mijn ouders

Lotte
Lotte
10 jaren geleden

Hallo Jonna,

Mijn vader zei altijd dat hij naar het buitenland zou verhuizen. Ik ben blij dat hij het niet heeft gedaan. En achteraf zei hij dat hij er ook blij mee was dat hij het niet heeft gedaan.
Ik sta helemaal achter je mening dat het niet oké is dat een ouder naar een ander land verhuisd. Het maakt het heel moeilijk voor het kind.

Liefs,

Lotte

Tessa
Tessa
10 jaren geleden

Hoi Jonna, Ik heb zelf geen ervaring met een vader of moeder die naar het buitenland verhuisd, maar ik kan me heel goed voorstellen dat het heel moeilijk is voor jou nu je je vader nooit meer ziet… (Dat las ik in je andere berichtje). Is het niet een idee om dit berichtje aan je vader te mailen? Dat je deze link van deze pagina naar hem mailt? Misschien als hij het zo leest, dat het hem toch wel raakt… In ieder geval heel goed dat je dit advies deelt, wie weet houdt het andere ouders tegen om te verhuizen… Lees verder »