Je voornaam (is niet verplicht) (15 jaar) in

Nog steeds raar

Hallo villa pinedo
Ik las het nos nieuws en zag een stukje over villa pinedo en ik vind dat ik mijn verhaal hier ook wel tussen kan zetten:

Mijn ouders zijn ook gescheiden, 1x in de 2 weken ga ik naar mijn vader. Als ik daar ben is het meteen een andere wereld, ik geef om beide evenveel maar dat lijkt niemand te beseffen. Als ik erover praat vind mijn moeder altijd mn vader de slechterik en mn vader altijd mn moeder, je zou dan zeggen je hebt toch vrienden maar mijn ouders wonen niet echt dicht bij elkaar en mijn vrienden kiezen meestal voor de gene die zij kennen. Bij mijn moeder zijn de gesprekken altijd heel intelligemt en bij mijn vader die vind kattekwaad niet heel erg.
Ik vind dit zo vreemd klinken net alsof ik een hulpeloos geval ben misschien is het goed om erover te praten maar zo voelt het niet het voelt altijd alsof ik een kant moet kiezen en het is ook zo raar ik ben half en half en die twee helfde mogen elkaar niet eens hoe kan ik dan ooit weten wat ik moet doen??? Het maakt ook niet zoveel uit ik vind het ookal is het al 10 jaar geleden nog steeds raar dat mijn ouders zijn gescheiden.
X I

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
madelief
madelief
10 jaren geleden

hey,
ik kan mezelf echt heel erg hierin herkennen, mijn ouders zitten nu ook in een scheiding en ik weet dan zelf ook meestal niet zo goed wat ik moet doen, maar er zijn 2 dingen om te onthouden,
-je ouders houden allebei heel veel van jou, dat zorgt er wel voor dat die twee helften van jou, die ruzie hebben, naar elkaar toe gaan.
– het is nooit jouw schuld! hier heb ik niet echt wat aan toe te voegen..

xxx mij

Lotte
Lotte
10 jaren geleden

Hallo , Ik begrijp heel goed dat je het gevoel hebt dat je moet kiezen, ik denk dat ieder kind van gescheiden ouders dat gevoel heeft. Vooral wanneer de ouders ook nog eens ruzie maken. Dat jouw vrienden een kant kiezen van je ouders zit mij een beetje dwars, ze zouden jouw kant moeten kiezen en naast jou moeten staan. Toen mijn ouders gingen scheiden wilde niemand van mijn vriendinnetjes luisteren naar mijn verhaal, ik denk vooral omdat hun ouders nog allemaal bij elkaar waren. Waardoor ze zich niet echt goed konden inleven in mijn thuissituatie. Het is misschien een… Lees verder »