Rick (10) in

Nog steeds moeite met scheiding

Ik heb nog steeds moeite met de scheiding van 3 jaar geleden.Als jullie nog een paar tips hebben zou het fijn zijn.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Robin
1 jaar geleden

Dag Rick! Wat onwijs stom dat je je naar voelt over de scheiding van je ouders. Goed dat je je vraag hier stelt. Je bent zeker niet de enige die daar moeite mee heeft en dat is ook helemaal niet gek! Na 3 jaar hoeft het niet opeens helemaal prima te zijn. Je mag er gewoon moeite mee hebben. De scheiding van mijn ouders is 13 jaar geleden, maar toch heb ik er nog af en toe last van. Niet zo erg als toen, maar wel af en toe. Wat mij hielp was mijn donkere gedachten opschrijven in een schrift,… Lees verder »

Farah
1 jaar geleden

Dag Rik, Goed dat je aangeeft dat je moeite hebt met de scheiding, het kan erg opluchten wanneer je anderen vertelt hoe je je over de scheiding voelt. Zo hoef jij niet alleen rond te lopen met dit gevoel. Dat je nog steeds moeite met de scheiding van 3 jaar geleden hebt is helemaal niet erg. Voor elk kind is het anders hoe lang en hoe veel ze daar moeite mee hebben. Geef jezelf vooral de tijd en alles wat je voelt is OK. De tip die ik je kan meegeven, en wat je nu al een beetje op het… Lees verder »

Annefloor
1 jaar geleden

Hoi Rick! Wat fijn dat je Villapinedo hebt gevonden en dat je dit belangrijke onderwerp oppert! Ik begrijp heel erg hoe je je voelt. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9 jaar oud was. Ik ben nu 21 en ik heb er nog steeds wel eens last van dus het is helemaal niet gek dat je er nog mee zit. Toen mijn ouders net uit elkaar waren heb ik mijn gevoelens best veel weg gestopt en het nooit echt verwerkt. (Het is dus heel fijn dat jij hier nu al mee bezig bent!) Toen ik 19 was kwamen er dingen… Lees verder »