ise (9) in

Nog steeds moeilijk

wat moet je doen als je niet weet wat je moet doen?

Ik heb een probleem ik weet niet meer wat ik moet doen?mijn broer is een beetje iritand en door hem raak ik de draad kwijt
toen ik ongefeer 5/6 jaar was gingen mijn vader en moeder schijden ik vontvint het nu nog steeds moelijk en raar ik ben altijd moe als ik uit friesland kom en ik weet niet wat of hoe ik me moet laten doen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Yentel
13 dagen geleden

Hoi lieve Ise,

Goed dat je een berichtje stuurt! Is het misschien een idee om je aan te melden bij Vila Pinedo voor een Buddy? Dan kun je samen met je buddy bespreken wat je precies vervelend vindt! Kan me voorstellen dat dat nu lastig is om aan te geven? Ik zie dat je eigenlijk nog iets te jong bent, maar misschien kun je het gewoon proberen (-;

Knuffels!
Yentel

Romee
13 dagen geleden

Lieve Ise, Allereerst wil ik tegen je zeggen dat ik het heel knap van je vindt dat je jouw verhaal op het Forum durft te vertellen. Onwijs dapper van je! Zelf herken ik mij ook voor een deel in jouw verhaal. Nadat mijn ouders gescheiden waren wist is soms ook even niet meer hoe ik me moest voelen of wat ik moest doen. Mijn zusje had minder last van de scheiding omdat zij nog erg jong was en ik vond dit erg lastig. Toen mijn zusje wat ouder was hebben we wel goede gesprekken gehad samen en kwam ik erachter… Lees verder »

Kenza
13 dagen geleden

Lieve Ise,

Wat goed dat je hier je vraag stelt! Ik snap heel goed dat je de scheiding nog steeds moeilijk vindt. Mijn ouders zijn ook gescheiden en ik vond dat ook heel lang moeilijk. Wat bij mij hielp was om met mijn zusje, vader en moeder te bespreken wat ik moeilijk vond, dan konden zij daar rekening mee houden. Misschien helpt dat ook voor jou? 

Je bent niet alleen!

Liefs,
Kenza