Anoniem (13 jaar) in

Nog niet leren kennen

hallo,

mijn ouder zijn nu ongeveer 2.5 jaar gescheiden en mijj moeder heeft voor de 2e keer een nieuwe vriend. Mijn moeder wil heel graag dat mijn broertje en ik hem gaan ontmoeten, maar dat willen wij niet! Hoe moet ik zeggen dat ik hem nog niet wil leren kennen??

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
lotteAnoniemKiesDolores Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
lotte

hoi ik snap dat je hem niet wil leren kennen dus mischien moet je met je moeder praten en aardig zegen dat je er niet op zit te wachten

Anoniem
Anoniem

Je kan haar vertellen dat je er nog niet klaar voor bent, dat je hem nog niet wil leren kennen. Omdat je het beu bent telkens een andere vriend te ontmoeten? Het is maar een idee, je moet doen waar je je goed in voelt!

Kies

als je naar bed gaat kan je even met je moeder praten en dan zeggen dat je dat eigenlijk niet zo leuk vind.

Dolores

Hoi lieve Anoniem, wat goed dat je hier een berichtje hebt geplaatst! Mijn ouders zijn ook 2,5 jaar geleden gescheiden en ik wil de vriendin van mijn vader ook niet ontmoeten. Mijn moeder heeft nu geen vriend meer, maar ik wou haar vorige vriend ook niet ontmoeten. Ook al wouden beide ouders super graag dat ik ze ging ontmoeten. Je kan tegen je moeder zeggen dat je er nog niet klaar voor bent en als ze vraagt waarom jullie er nog niet klaar voor zijn kan je bijvoorbeeld zeggen dat je nog meer tijd nodig hebt. Dat heb ik altijd… Lees verder »