S (15) in

Nog best moeilijk mee

Hey! Mijn ouders zijn bijna tien jaar gescheiden en ik heb het daar nog best wel moeilijk mee. Als ik bij mijn moeder ben dan mis ik mijn vader en andersom ook. Ik huil ook best wel vaak over dit onderwerp. Door dit probleem kan ik me moeilijk concentreren, op school en ook buiten school. Hebben jullie hier tips voor?
Heel erg bedankt xx S

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
NadineMaureenSamantha Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nadine
Nadine

Lieve S., bedankt voor je berichtje op het forum. Wat een nare situatie.. Maar heel erg begrijpelijk en herkenbaar. Mijn ouders zijn 5 jaar geleden gescheiden en daar heb ik het soms ook nog moeilijk mee. Een scheiding is niet niks.. Het brengt veel teweeg en je krijgt te maken met veel gevoelens (verdriet, boosheid, teleurstelling bijvoorbeeld). Ieder kind wil denk ik het liefste dat zijn/haar ouders voor altijd samen blijven, dus het is helemaal niet gek om het er moeilijk mee te hebben als dat niet meer zo is. Ik vind het knap dat je zo open bent over… Lees verder »

Maureen
Maureen

Lieve S, Wat dapper van je dat je hier je vraag durft te stellen! Ik kan me heel goed voorstellen dat je ook nu nog moeite hebt met de scheiding van je ouders. Mijn ouders zijn 5 jaar geleden gescheiden en ook ik heb er nog vaak wel moeite mee. Huilen is een goede manier om je emoties eruit te laten, dus als dat goed voelt zou ik het zeker doen. Wat vervelend dat je je door de scheiding zo moeilijk kunt concentreren, maar ik herken het wel! Soms dwalen mijn gedachten ineens af en dan vergeet ik helemaal waar… Lees verder »

Samantha
Samantha

Hoi lieve S., Fijn dat je ons hier om advies durft te vragen! Vervelend om te lezen dat je zo veel last hebt van de scheiding van je ouders zeg. Maar het is niet gek, een scheiding doet heel veel met je, zelfs na zo’n lange tijd kan en mag dat nog moeilijk zijn. Mijn ouders zijn al 24 jaar gescheiden, en nog steeds heb ik het er weleens moeilijk mee. Wat mij vooral helpt als ik het moeilijk heb, is door erover te schrijven of te praten. In het begin vond ik dat heel lastig omdat ik dacht dat… Lees verder »