Annebel (10) in

Nieuwe vrouw

Hoi ik ben Annebel en vraag me af hoe je er mee omgaat als je moeder en vader gescheiden zijn en dan alleen je vader een nieuwe vrouw krijgt heb jij mischien tips???

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Harold
1 jaar geleden

Heyy Annabel, wat goed dat je deze vraag op het forum hebt kunnen stellen. Ik lees dat alleen 1 ouder een nieuwe partner heeft gekregen. Ik ben nu 18, maar had hier ook mee te maken in het begin van mn ouders’ scheiding. Dit was even wennen, maar ik ging gewoon vaak dingen met de nieuwe partner iets doen. Zo maakte ik een band met haar. Dit kan van alles zijn, van een kaartspelletje tot een dagje weg. Je mag altijd je grenzen aangeven, doe vooral wat jij fijn vindt! Misschien kan je met papa praten erover. Nu heb ik… Lees verder »

Roan
1 jaar geleden

He wat fijn dat je dat met ons deeld ik het dat eerst ook dat ik moest wenen aan een nieuwe frouw maar na een maand kregen we een klik met elkaar ik zag haar ineens als een tweede moeder en was blij maar mijn
Echte moeder was daar niet zo blij mee maar nogmaals bedankt

Lotte
1 jaar geleden

Hi lieve Annabel, wat fijn dat je het forum van Villa Pinedo gevonden hebt! Jouw vraag is hoe je ermee om kan gaan als je vader een nieuwe vrouw krijgt. Dat vind ik een hele logische vraag! Zelf ben ik 19 en heb ik in de afgelopen jaren best wat ervaring opgedaan in het krijgen van stiefouders. Ik hoop dat je wat aan mijn tips zal hebben! Het allerbelangrijkste is om naar je eigen gevoel te luisteren. Ik heb zelf ervaring met nieuwe partners van mijn ouders die ik helemaal geweldig vond, maar ook met partners die ik een stuk… Lees verder »