Anoniem (11) in

Nieuwe telefoon

Ik heb een oudere telefoon en ik wil graag een nieuwe kopen me ouders vonden het prima alleen ik moest hem zelf kopen en ze kochten voor me het abonnement en gaven allebij 100 euro maar bij me vader krijg ik zakgeld en bij moeder niet en ze zeiden allebij dat ik moet sparen maar ik nu niet hoe ik bij me moeder moet sparen want ik moet me vader en moeder 200 euro sparen help ?!

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SandraSamanthaLisa Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sandra

Hoihoi Anoniem, Dankjewel voor jouw berichtje op het forum! Ik kan me voorstellen dat het lastig is om te sparen! Dit vinden we stiekem allemaal wel eens lastig 😛 Wel heel fijn toch, dat je ouders je al een beetje op weg helpen door het geld en het betalen van je abonnement? Wat ik altijd doe als ik ergens voor wil sparen, is om te kijken hoeveel geld ik (per maand bijvoorbeeld) binnenkrijg en hoeveel er ook uitgaat. Zo kan ik precies zien wat ik overhoud. Je kan dan zelf bepalen hoeveel geld je aan de kant legt voor je… Lees verder »

Samantha

Hoi lieve anoniem, Goed dat je je vraag hier bij ons op het forum stelt. Wat fijn om te lezen dat je ouders je willen helpen zodat je die nieuwe telefoon kan kopen. Ik kan me goed voorstellen dat je het lastig vindt om zoveel geld bij elkaar te sparen, zeker als je nog zo jong bent en niet werkt. Je schrijft dat je bij je vader zakgeld krijgt en bij je moeder niet. Ik weet natuurlijk niet hoeveel je krijgt, maar misschien kun je het zakgeld van bij je vader wel opsparen en gebruiken om het geld aan je… Lees verder »

Lisa
Lisa

beste anoniem, Ik snap heel goed dat het lastig is om te sparen. Het is natuurlijk wel al heel fijn dat je van allebei je ouders 100 euro hebt gekregen en hun het abonnement voor jou betalen. Dit helpt jou al heel erg op weg voor die nieuwe telefoon. Ik heb vroeger en nu nog steeds ook moeten sparen voor mijn nieuwe telefoons en dat is best nog wel een beetje lastig. Ik kreeg net als jij alleen van mijn vader zakgeld. Wat ik altijd deed was elke week als ik mijn zakgeld kreeg de helft in een spaarpot bewaren… Lees verder »