Ollie (9 jaar) in

Nieuwe partners

Mijn ouders zijn nu al drie jaar gescheiden en ik vind het helemaal niet leuk ik heb er ook heel erg veel moeiten mee gehad…..

Mijn vader en moeder hebben allebei een nieuwe partner en dat vind ik helemaal niet leuk mijn vaders vriendin is heel erg vervelend ik vind me moeders vriend ook niet leuk ik kan er niets aan veranderen als ik weg ben of als ik bij papa ben denk ik de hele tijd aan mama en haar vriend dat vind ik niet fijn want dat wil ik niet….

hulp zou fijn zijn

liefs Ollie

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
anoniem
anoniem
9 jaren geleden

hallo,
soms kan je niet met ze opschieten maar praat er over wat je vervelend of irriteert aan ze misshien kunnen ze rekening met je houden en als dat niet lukt zoek een oplossing met je ouders ik hoop dat het snel goed gaat

Evi
Evi
9 jaren geleden

Hoi Ollie, Gescheiden ouders is nooit leuk. Dat je moeite hebt met de scheiding is heel normaal. Vooral nu je ouders allebei een nieuwe partner hebben. Dat is een hele verandering waar jij aan moet wennen. Dit heeft misschien ook een beetje tijd nodig. Toen mijn moeder een nieuwe vriend kreeg mocht ik die man helemaal niet maar door hem uiteindelijk iets beter te leren kennen kwam ik er achter dat hij niet eens zo erg was. Hij kon best aardig zijn ;). Dus misschien heeft het een beetje tijd nodig. Als jullie elkaar wat meer leren kennen door bijvoorbeeld… Lees verder »

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Lieve Ollie, Het is logisch dat je moeite hebt met de scheiding! Dit is een hele verandering in je leven en zeker nu je ouders allebei een nieuwe partner hebben vraagt dit ook energie van jou. Ieder kind ziet het liefste zijn ouders samen, helaas hebben zij besloten dat ze dit niet meer willen. Ik weet natuurlijk niet waarom het niet helemaal klikt met de nieuwe partners, maar het is wel belangrijk dat je dit aangeeft bij je ouders. Zo zijn je ouders op de hoogte van hoe jij je voelt en kunnen jullie samen een oplossing bedenken. Op het… Lees verder »