Fiene (14) in

Nieuwe mensen in huis

Ik kan gewoon niet accepteren dat er nieuwe mensen in me huis zijn gekomen. Ondanks ik ze heel erg mag en het echt wel goed met ze kan hebben, maar er zit me gewoon wat dwars maar ik weet niet wat, waarschijnlijk jaloezie omdat dingen soort van van mij is afgepakt (zo voelt het), en het leren accepteren is zo moeilijk ik doe er al 8 jaar over

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mirthe
1 jaar geleden

Hi fiene! ik zou dit niet durven vragen hoor! wat cool! ik zou er met je vader over praten of iemand anders die je goed kent in vertrouwen nemen… ik snap het gevoel, en het is geen fijn gevoel dat ken ik!

Blom
1 jaar geleden

Hey lieve Fiene, Wat goed dat je jou vraag hier stelt op het Forum! En wat vervelend dat je hier al zo lang mee zit. Ik herken heel erg wat je zegt. Toen mijn ouders gingen scheiden kregen ze beiden een nieuwe partner. Bij mijn vader kwamen zijn vriendin en kinderen als snel bij ons in huis wonen. Ik kon het goed vinden met ze, maar ik weet nog dat ik het heel lastig vond om niet echt meer mijn eigen plekje te hebben. Mijn zusje moest ook haar kamer delen met mijn stiefzusje. Ik weet dat ze dat echt… Lees verder »

Hannah
1 jaar geleden

Hey Fiene, wat dapper dat je jouw vraag hier stelt op het Forum. Het is niet niks als er opeens nieuwe mensen in je huis komen, dus heel erg begrijpelijk dat je er al wat jaren mee rondloopt. Ik hoor dit vaker van kinderen met gescheiden ouders en ik heb het zelf ook ervaren. Ik weet nog goed dat mijn vader een nieuwe vriendin kreeg. Hij zat opeens heel veel op zijn telefoon, gedroeg zich als een puber en er kwam opeens een onbekende vrouw in huis. Ik vond dat helemaal niet leuk. Ja ergens was ik blij dat papa… Lees verder »