Faith (Jonger dan 7) in

Niet wou zien

4 jaar geleden zijn mijn ouders gescheiden. Al snel kreeg mijn vader een vriendin een jaar later had ik foto’s teksten en nog wat andere dingen gezien die ik echt niet wou zien. Ik kon er niets aan doen ik was gewoon pf van me vader/stiefmoeder aan het verandere. Ik was zo gestrest zo iets had ik nog nooit mee gemaakt. Ik wist echt niet meer wat ik moest doen. Tot dat ik paar dagen geleden in een stream iets zag ik typete meteen “ik haat je” ik wist niet wat ik gedaan had ik wou gewoon niet dat mijn oma dat zag. Ik was zo gestrest ik wou niet dat ie het zelfde met mij zou doen. We hadden gepraat maar ik ben wel blij dat ik het gezegt heb maar ik ben nog wel onzeker.

TIPS???????

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kim
Kim
10 jaren geleden

Hoi Faith,

Wij hebben al eens eerder contact gehad via de mail… Ik denk dat ik dus wel weet wat je beschrijft in je berichtje. Maar is het nog steeds zo dat je dingen ziet tussen je vader en stiefmoeder die je niet wil zien?
In ieder geval heel goed dat je er met je oma over gepraat hebt. Wat was haar reactie? Kan ze jou helpen hierbij?

Lotte
Lotte
10 jaren geleden

Hoi Faith, Ik begrijp uit je berichtje niet heel goed wat er precies is gebeurt. Wel krijg ik de indruk dat je ergens mee zit. Ik lees dat je blij bent dat je wel al hebt gepraat en dat je dat prettig vind. Blijf dat vooral doen. Vaak helpt het om te praten want dan weten anderen wat er in je omgaat en dan kunnen anderen je helpen. Soms is het ook fijn om je gevoelens van je af te schrijven als je ergens mee zit, bijvoorbeeld in een dagboek. Of met een docent praten over hoe je je voelt,… Lees verder »